image-slide2
Dešavanja

Koje mogućnosti Drupal nudi digitalnim biznisima?

Četvrtak, 05.04.2018 u 18h

Događaj je zakazan za 5. april u 18 časova, u Infostud Hub-u/Startit Centru Subotica.

U današnje vreme kada nam je na raspolaganju more CMS platformi za postavljanje sadržaja na veb-sajtove, svakako je prisutno pregršt komparativnih analiza i argumenata koju CMS platformu koristiti i zašto.

Ovaj meetup neće biti o tome zašto je i koja je platforma bolja ili lošija od druge, već isključivo o tome šta Drupal nudi i zašto je on moguće rešenje za vaš naredni projekat.

Na meetupu ćete saznati šta je to što karakteriše Drupal kao CMS platformu, nešto o njenoj fleksibilnosti i skalabilnosti, otvorenosti koda, kao i zajednici koja stoji iza nje, a koja je ujedino i jedan od njenih najvećih aduta. Takođe će biti predstavljene i tehnologije koje pokreću ovu platformu, kao i one koje se preporučuju za olakšan rad na razvoju.


Biće predstavljeno i nekoliko studija slučaja u okviru različitih oblasti (uprava, trgovina, informisanje) u kojima je upotrebljen Drupal, te će prisutni na konkretnim primerima moći da vide da korist od Drupal platforme nemaju samo programeri, već i marketari i privatni biznisi.

Meetupu mogu da prisustvuju svi, bez obzira na nivo znanja i zanimanje. Takođe, Drupal će biti predstavljen kao rešenje kako za IT profile, tako i za marketing stručnjake, agencije, ali i preduzeća različitih delatnosti — bila ona mala, srednja ili velika.

Predavač je Vladan Vukmanov, pobornik Drupal platforme tek godinu dana, od kada je na poziciji Front-End Developera i Website Designera u subotičkoj digitalnoj agenciji Studio Present.

Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija