Konferencija o mašinskom učenju u Subotici
Dešavanja

Konferencija o mašinskom učenju u Subotici

Petak, 24.05.2019

Prva konferencija ovog tipa, u ovom delu Evrope, održaće se 24. i 25. maja u Subotici. Celokupan događaj je okrenut ka tehničkim aspektima i obradi tema kao što su mašinsko učenje, data science i veštačka inteligencija.

Tokom dva dana, koliko će trajati konferencija, planirane su četiri radionice i 12 predavanja stručnjaka iz regiona. Prvi dan, odnosno 24. maj će biti rezervisan za radionice, a naredni dan za 12 predavanja. Predavači će obraditi interesantne teme, novine, primere iz prakse i savete iz navedenih oblasti.

Cilj konferencije je produbljivanje praktičnih i tehničkih znanja iz oblasti mašinskog učenja, data science-a i veštačke inteligencije, a ujedno i kreiranje novih poznanstava i partnerstava između eksperata u ovim oblastima koje sve više nalaze mesta u svakodnevnom poslovanju.

Neki od predavača su: Željana GrbovićDušan RanđelovićSrđan ŠantićMladen JovanovićJelena Kocić, dok će ostala imena predavača biti naknadno objavljena. Predavanja će se održati u sali Rim hotela Galleria u Subotici, a naknadno će biti objavljena i lokacija održavanja radionica.

Obezbedite svoje mesto na vreme kupovinom ulaznica preko sajta konferencije.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška