Konferencija posvećena Azure-u
Dešavanja

Konferencija posvećena Azure-u

Subota, 29.02.2020 u 8h

Konferencija posvećena Azure-u — Azure Saturday Belgrade, će biti održana 29. februara  u Envoy Kongres Centru sa početkom u 8h dok će dve radionice biti paralelno održane 28. februara u 9h.

Program konferencije će pokriti više aspekata Microsoft Azure-a, kao što su moderna primena i Azure SQL baze podataka, istraživanje Azure-a uz pomoć Resource Graph-a, trikovi, saveti i napredne tehnike Azure Resource Manager Templates-a, kao i Azure App servisi, DevOps, opasnosti Microsoftovog klauda, itd.

Radionice koje prethode konferenciji će obuhvatiti dve teme: Razvoj Azure rešenja uz san o multi-klaudu i Microsoft Azure – deset godina kasnije.

Konferencija će okupiti predavače i stručnjake iz Srbije, regiona i cele Evrope. Među njima su između ostalih Aleksandar Nikolić, Mustafa Toroman, Saša Kranjac, Vladimir Stefanović, Ivan Čuljak, Jovan Popović i Kris van der Mast.  Listu predavača moguće je pogledati i na linku.

Više detalja o predavanjima, radionicama i temama koje će biti obrađene dostupno je na sajtu konferencije a konferenciju organizuje okalna Azure User Group zajednica sa ciljem da privuče Azure entuzijaste iz regiona i pomogne im u edukaciji.

Prisustvo konferenciji je besplatano, a svi zainteresovani svoje mesto mogu rezervisati na ovom linku (kapacitet je trenutno popunjen, pa postoji lista čekanja).

A oni koji su a oni koji su spremni da kroz rad i primere nauče nešto novo o Microsoft Azure-u karte za dve radionice mogu kupiti ovde.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška