Konferencija Ready to Make Anything

Konferencija Ready to Make Anything

U Beogradu će se 30. novembra održati jednodnevna konferencija posvećena gaming industriji pod nazivom "Ready to Make Anything" koja će kroz stručna predavanja renomiranih stranih eksperata okupiti profesionalce u ovoj oblasti i predstaviti najnovije trendove u procesu razvoja video igara.

Prvi put u našem regionu, Autodesk Maya Max Masterclass dovodi najpoznatija svetska imena u sferi produkcije video igara, Rolanda Reyera i Alexa Horsta iz kompanije Autodesk, kreatore jedinstvenih softverskih alata u industriji zabave, koji će publici govoriti o raznim "trikovima iz rukava" i procesima u produkciji.

Konferencija je zamišljena kao prikaz kompletnog procesa stvaranja proizvoda u industriji zabave - od ideje do savršenog medijskog rezultata, a kako je u našem regionu očigledan razvoj kompanija koje svoju primarnu delatnost obavljaju u ovoj oblasti, biće predstavljena i praksa nekih od naših uspešnih kompanija.

Sve veći broj domaćih kompanija koje posluju u oblasti proizvodnje video igara svedoči o rapidnom rastu i razvoju ove industrije, čija zarada je na globalnom planu u 2016. godini dostigla 91 milijardu dolara.

Učešće na konferenciji je besplatno, a više informacija možete pronaći na sajtu.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija