Konferencija Umrežavanje: Knowledge for the future

Konferencija Umrežavanje: Knowledge for the future

Konferencija Knowledge for the future predstavlja drugi deo projekta UMREŽAVANJE. Druga po redu konferencija Umrežavanje pod sloganom “Knowledge for the future”, održaće se 18. novembra na Visokoj školi elektrotehnike i računarstva.

Prva konferencija u sklopu projekta Umrežavanje: New age održala se 13. maja ove godine na Visokoj školi elektrotehnike i računarstva i učestvovalo je preko 150 studenata sa različitih fakulteta i visokih škola.

Cilj konferencije Umrežavanje: Knowledge for the future je da mladima približi veštine koje će im biti potrebne za trenutno i buduće tržište rada.

Omladinu će kroz radionice i predavanja stručnjaci upoznati sa novim programskim jezicima koji će u skoroj budućnosti postati traženi, mekim veštinama koja studenti na redovnim predavanjima nemaju priliku da steknu a koja su nam potrebna u svakodnevnom životu, takođe pored različitih blokova radionica studenti će imati priliku i da prisustvuju predavanjima i panel diskusiji na kojima će moći da saznaju nešto više o novim talasima tehnologije.

Ovogodišnja konferencija je osmišljena tako da sadrži i radionice i predavanja i panel diskusiju kojima studenti mogu prisustvovati. Konferencija se sastoji iz dva dela, prvi deo konferencije je predviđen za radionice, a drugi deo za predavanja i panel diskusiju.

Radionice su podeljene u 2 bloka:
• Prvi blok sadrži radionice front - end i back - end programiranja, gde studenti od više ponuđenih mogu izabrati tri radionice, koje im najviše odgovaraju.
• Drugi blok sadrži radionice mekih veština. Studenti će takođe moći da od više ponuđenih radionica odaberu onu koja im najviše odgovara. Drugi deo konferencije su predavanja i panel diskusija, na kojima će biti reči o novim talasima tehnologije.

Neke od tema o kojima će biti reči na konferenciji su:
- Mašinsko učenje
- Chat bot
- Blockchain tehnologija i kriptovalute
- Agile

Učesnici konferencije su studenti visokih škola i fakulteta iz Srbije koji su spremni da uče i proširuju svoje znanje iz oblasti informacionih tehnologija. Na konferenciji će učestvovati oko 200 mladih.

Više informacija o događaju možete pronaći i na Facebook stranici.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija