Konferencija Umrežavanje: Knowledge for the future
Dešavanja

Konferencija Umrežavanje: Knowledge for the future

Subota, 18.11.2017 u 9h

Konferencija Knowledge for the future predstavlja drugi deo projekta UMREŽAVANJE. Druga po redu konferencija Umrežavanje pod sloganom “Knowledge for the future”, održaće se 18. novembra na Visokoj školi elektrotehnike i računarstva.

Prva konferencija u sklopu projekta Umrežavanje: New age održala se 13. maja ove godine na Visokoj školi elektrotehnike i računarstva i učestvovalo je preko 150 studenata sa različitih fakulteta i visokih škola.

Cilj konferencije Umrežavanje: Knowledge for the future je da mladima približi veštine koje će im biti potrebne za trenutno i buduće tržište rada.

Omladinu će kroz radionice i predavanja stručnjaci upoznati sa novim programskim jezicima koji će u skoroj budućnosti postati traženi, mekim veštinama koja studenti na redovnim predavanjima nemaju priliku da steknu a koja su nam potrebna u svakodnevnom životu, takođe pored različitih blokova radionica studenti će imati priliku i da prisustvuju predavanjima i panel diskusiji na kojima će moći da saznaju nešto više o novim talasima tehnologije.

Ovogodišnja konferencija je osmišljena tako da sadrži i radionice i predavanja i panel diskusiju kojima studenti mogu prisustvovati. Konferencija se sastoji iz dva dela, prvi deo konferencije je predviđen za radionice, a drugi deo za predavanja i panel diskusiju.

Radionice su podeljene u 2 bloka:
• Prvi blok sadrži radionice front - end i back - end programiranja, gde studenti od više ponuđenih mogu izabrati tri radionice, koje im najviše odgovaraju.
• Drugi blok sadrži radionice mekih veština. Studenti će takođe moći da od više ponuđenih radionica odaberu onu koja im najviše odgovara. Drugi deo konferencije su predavanja i panel diskusija, na kojima će biti reči o novim talasima tehnologije.

Neke od tema o kojima će biti reči na konferenciji su:
- Mašinsko učenje
- Chat bot
- Blockchain tehnologija i kriptovalute
- Agile

Učesnici konferencije su studenti visokih škola i fakulteta iz Srbije koji su spremni da uče i proširuju svoje znanje iz oblasti informacionih tehnologija. Na konferenciji će učestvovati oko 200 mladih.

Više informacija o događaju možete pronaći i na Facebook stranici.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška