29.05.2023. ·
1 min
· [ Vreme: subota, 03.06.2023. ]

KONFERENCIJA: WIDS BELGRADE 2023

HelloWorld
0
KONFERENCIJA: WIDS BELGRADE 2023

Women in Data Science (WiDS) je konferencija koju na globalnom nivou organizuje Univerzitet u Stanfordu (USA), a ove godine se održava na čak 200+ lokacija širom sveta. Jedna od lokacija je i Beograd. Cilj konferencije jeste predstavljanje izvanrednih postignuća žena koje radi u oblasti nauke o podacima, a pozvani su svi koji žele da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj i da uživaju u DATA pričama, bez obzira na pol, starost i oblast kojom se bave.

Ovogodišnji WiDS Belgrade održaće se 03.06.2023. (ONLINE), sa početkom od 10:30h, u organizaciji 5 WiDS ambasadorki za Evropu (Srbiju): Ana Dukić, Ana Ninković, Tijana Radović, Svetlana Kontić i Isidora Gatarić. Konferencija se održava na engleskom jeziku.

Na ovogodišnjem WiDS Belgrade imaćete prilike da čujete Jovanu Petrović (PlayStudios), Katarina Kovačević & Branislava Šandrih Todorović (NLB Digit), Natalija Topalović (CERN & University of Belgrade), Danica Despotović (Apneal), Milica Šćepanović (Menadžment Centar Beograd), Adela Ljajić (The Institute for Artificial Intelligence of Serbia), Milena Đorđević (TX Services), Teodora Mihajlov (University of Belgrade), Marija Novaković (Artifit) i Jovana Arsić (Raiffeisen Bank).

Detaljnu agendu, biografije govornica, kao i naslove prezentacija koje će prezentovati, možete pogledati na WiDS Belgrade sajtu.

Datum i vreme: 03.06.2023. / 10:30h / ONLINE

Agenda: https://wids.belgrade.includedata.tech/agenda/

Link do događaja: https://meet.google.com/qvm-ukkp-bwt

Detalje možete pratiti na WiDS Belgrade LinkedIn stranici, ili na WiDS Belgrade Instragram stranici.

Oceni tekst

5
1 glas
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja