Konferencija Women in IT
Dešavanja

Konferencija Women in IT

Četvrtak, 24.11.2016 u 18:00

U četvrtak 24. novembra u Startit Centru Novi Sad, od 18 časova otpočinje trodnevna konferencija Women in IT. Jedna od tema na konferenciji odnosiće se na mogućnost karijernog razvoja u IT sektoru.

Učesnice će imati priliku da unaprede svoja znanja i veštine u ovoj oblasti, povećaju nivo informisanosti o prilikama koje se pružaju za zapošljavanje i samozapošljavanje u IT sektoru.

Centar za proaktivno poslovanje Biznisnova ove godine realizuje treću konferenciju Women in IT. Kako navode organizatori, cilj konferencije je da ukaže na važnu ulogu koju IT sektor može imati u stvaranju povoljnih i dugoročnih mogućnosti za razvoj karijere za žene i devojke u Srbiji.

Učesnice će imati priliku da unaprede svoja znanja i veštine u ovoj oblasti, povećaju nivo informisanosti o prilikama koje se pružaju za zapošljavanje i samozapošljavanje u IT sektoru, povećaju nivo motivacije da razvijaju svoju karijeru u IT sektoru, kao i da se međusobno povežu.

Prvi deo konferencije biće održan 24. novembra od 18č u Startit Centru u Novom Sadu i biće posvećen motivacionim i inspirativnim predavanjima o pozitivnim primerima žena koje su karijeru ostvarile u IT sektoru i o mogućnostima koje ovaj sektor pruža za profesionalni razvoj i smanjenje nezaposlenosti mladih žena u Srbiji.

Drugi deo konferencije održaće se 25. i 26. novembra na više lokacija i biće posvećen razvoju znanja i veština prijavljenih učesnica u IT oblasti kroz konkretne radionice. Između ostalog, deo radionica održaće se u Startit Centru, a celokupan program možete pogledati ovde.

Konferencija se održava uz podršku Američke ambasade u Beogradu, Erste banke, Startit Centra u Novom Sadu i Američkog kutka u Novom Sadu.

Učešće je besplatno, uz obaveznu prijavu na mejl adresu biznisnova.org@gmail.com.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 2)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška