Korisničke priče: povratak na početak
Dešavanja

Korisničke priče: povratak na početak

Četvrtak, 25.07.2019 u 18:00

Predavanje koje se vraća na osnove i definiciju korisničke priče će se održati u Startit Centru Beograd, u četvrtak, 25. jula, sa početkom u 18:00 časova.

Pored osnova i definicije ovog pojma, predavači će takođe pričati o tome zašto su komplikovani stakeholderi, pritisak od strane menadžmenta i vremenska ograničenja uobičajni izgovori kada je u pitanju ubacivanje zadatka u frejmvork korisničke priče, umesto formulisanja korisničkog problema. Na stvarnim primerima iz velikih korporacija posetioci će sagledati zašto je bitno napraviti jedan korak unazad i dobro razmisliti o korisničkim pričama i kako to može da im pomogne da razumeju korisnike i naprave rešenje koje će ih oduševiti.

Predavači na ovom događaju će biti Adam Trnbul i njegova žena Sofi Njuzam, koji dolaze iz Londona i duži niz godina se bave proizvodima. Adam je radio kao Product Owner i Community Manager u Flatiron School (WeWork Company), Makers Academy i businessesforsale.com. On je značajno uključen u londonsku tehnološku zajednicu i kao volonter upravlja TechLondon.io.
Sofi je Senior Product Manager sa dugogodišnjim iskustvom u mnogobrojnim industrijama počevši od Martketplace-a do FinTech-a i platforma za društvene mreže i putovanja. Kroz godine rada je sakupila znanja o zamršenim sličnostima i različitostima u tim industrijama.  Sofi je, zajedno sa svojim mužem Adamom, kreirala produkt menadžment agenciju UnicornFuel. Oni rade sa kompanijama različitih veličina i iz raznih industrija kako bi im pomogli da napreduju. U svom portfoliju imaju klijente iz Londona, Tobaga, Kolorada i Perua.

Predavanje će biti održano na engleskom jeziku, a pratiće sledeći raspored:
  • 18:00 — 19:00 — Sesija o korisničkim pričama
  • 19:00 — 20:00 — Networking

Prisustvo na ovom predavanju je besplatno, a prijava dolaska nije obavezna.


(2 osobe su glasale, prosečna ocena: 2)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška