Kreiranje igara uz blockchain i NFT i prilike za startup-e

Kreiranje igara uz blockchain i NFT i prilike za startup-e

Osnivači gaming startup-a Cryptic Legends, održaće predavanje u beogradskom Startit Centru, 06. februara u 18 časova.

Predavanje se sastoji iz dva dela, čiji je prvi deo o samom kreiranju igara koristeći blockchain i NFT (unikatni tokeni) i drugi deo o prilikama za startup-e u okviru akceleratorskih programa.

Cryptic Legends je herojski menadžer, strateška igra u kojoj igrači skupljaju junake sa različitim talentima i sposobnostima, formiraju družine od po četiri junaka i bore se protiv drugih igrača u automatskim borbama. Ovo je prva igra koja koristi njihov univerzalni sistem unikatnih tokena (ERC-721), ali pošto su osobine junaka dovoljno uopšteno dizajnirane, u budućnosti mogu postojati potpuno drugačije igre, sa njihovim posebnim mehanikama i svetovima, koje bi koristile iste tokene za likove. Token koji opisuje varvarina u MOBA igri, može opisivati golmana u fudbal menadžer igri.

Prvo predavanje će održati Dušan Popović, jedan od osnivača startup-a, i ono će biti posvećeno tokenima koji nisu razmenljivi, popularnom trendu u svetu blockchaina, njihovoj primeni u igrama i kako mali game developeri mogu imati koristi od njihove primene.

Bojan Panjević, suosnivač startapa Cryptic Legends, koji je deo MITA Inovation huba na Malti, će u okviru drugog predavanja odgovoriti na pitanja kao što su zašto se treba priključiti akcelerator i kako obično izgleda sam proces prijave, i uz to podeliti praktične savete o tome kako dobiti pristup akceleratoru.

Prisustvo na predavanju je besplatno, uz prijavu putem sledećeg linka.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija