Kreiranje igara uz blockchain i NFT i prilike za startup-e
Dešavanja

Kreiranje igara uz blockchain i NFT i prilike za startup-e

Sreda, 06.02.2019 u 18:00

Osnivači gaming startup-a Cryptic Legends, održaće predavanje u beogradskom Startit Centru, 06. februara u 18 časova.

Predavanje se sastoji iz dva dela, čiji je prvi deo o samom kreiranju igara koristeći blockchain i NFT (unikatni tokeni) i drugi deo o prilikama za startup-e u okviru akceleratorskih programa.

Cryptic Legends je herojski menadžer, strateška igra u kojoj igrači skupljaju junake sa različitim talentima i sposobnostima, formiraju družine od po četiri junaka i bore se protiv drugih igrača u automatskim borbama. Ovo je prva igra koja koristi njihov univerzalni sistem unikatnih tokena (ERC-721), ali pošto su osobine junaka dovoljno uopšteno dizajnirane, u budućnosti mogu postojati potpuno drugačije igre, sa njihovim posebnim mehanikama i svetovima, koje bi koristile iste tokene za likove. Token koji opisuje varvarina u MOBA igri, može opisivati golmana u fudbal menadžer igri.

Prvo predavanje će održati Dušan Popović, jedan od osnivača startup-a, i ono će biti posvećeno tokenima koji nisu razmenljivi, popularnom trendu u svetu blockchaina, njihovoj primeni u igrama i kako mali game developeri mogu imati koristi od njihove primene.

Bojan Panjević, suosnivač startapa Cryptic Legends, koji je deo MITA Inovation huba na Malti, će u okviru drugog predavanja odgovoriti na pitanja kao što su zašto se treba priključiti akcelerator i kako obično izgleda sam proces prijave, i uz to podeliti praktične savete o tome kako dobiti pristup akceleratoru.

Prisustvo na predavanju je besplatno, uz prijavu putem sledećeg linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška