image-slide2
Dešavanja

Kurs pravljenja sajtova na WordPressu

Osnovni kurs pravljenja sajtova na WordPressu u Startit Centru Novi Sad održaće se u periodu od 15. novembra do 9. decembra. Upoznajte se sa WordPressom ove jeseni tri puta nedeljno u popodnevnim terminima, osim subotom u prepodnevnim terminima.

Trajanje kursa je tri nedelje, odnosno ukupno 30 sati predavanja i vežbi tokom kojih ćete steći znanje kako da samostalno napravite sajt baziran na WordPress platformi. Znaćete kako da instalirate WordPress, kako da podesite bazu, izaberete temu, obavite sva neophodna podešavanja za funkcionisanje sajta.

Cilj je da kroz kreiranje novog sajta i praktični rad, svi polaznici ovladaju osnovnim znanjem potrebnim za rad sa WordPressom.

Predavač na kursu će biti Aleksandar Risovićsoftware developer, sa 6 godina iskustva, zaposlen u kompaniji EXLRT. Radio je na razvoju različitih poslovnih aplikacija, poslednjih godinu dana aktivno posvećen razvoju sajtova.

Pravo učešća na kursu imaju polaznici koji:

  • su trenutno nezaposleni
  • su ozbiljni u nameri da nauče ove veštine i primenjuju ih u daljem radu
  • su u prilici da prisustvuju svakom času koji se organizuje i da imaju 10 časova nedeljno na raspolaganju za vežbanje
  • znaju da koriste računar i imaju računar koji će donositi i raditi na njemu
  • će uvažavati rad na času, predavača i druge polaznike

Takođe, potrebno je proći HTML i CSS online kurseve na SOLOLEARN sajtu. Sertifikate koji se dobijaju po završetku ovih kurseva potrebno je poslati do 10. novembra na novisadwp@startit.rs. nakon čega će biti pozvani na rutinsko testiranje 13. novembra.

Možete se prijaviti putem sledeće forme.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija