image-slide2
Dešavanja

Kurs programiranja u Python programskom jeziku

Ponedeljak, 20.08.2018

Od 20. do 22. avgusta u Startit Centru Beograd realizovaće se prvi kurs programiranja u Python programskom jeziku. Kurs je namenjen učenicima od V do VIII razreda osnovne škole i srednjoškolcima.

Python kao programski jezik ima velikih prednosti i logičan je sled nakon pređene obuke u Scratchu. Pre svega, Python nije vizuelni programski jezik poput Scratch jezika, ali pruža jasno i prijatno okruženje za rad, zbog čega se ističe kao programski jezik koji ima mogućnosti za lak prelazak sa nekog vizuelnog jezika u svet ozbiljnog kodiranja.

Kurs će biti održan u trajanju od tri sata, a termini u kojima možete upisati svoje dete su : ponedeljak, utorak i sreda od 10 do 13 časova i od 15 do 18 časova.

Uslovi za upis

  • dete mora da donese svoj računar
  • mora biti u mogućnosti da prisustvuje svakom času kursa
  • mora dobro da poznaje rad sa pretraživačem na računaru i da je prethodno imalo iskustvo sa osnovama programiranja ili prošlo osnovni kurs programiranja igrica u Scratchu
  • pristojno ponašanje i neometanje nastave je nužan preduslov
  • mesta se dodeljuju onima koji se prvi prijave
  • prijave se primaju dok ima slobodnog mesta, najkasnije dva dana pred početak kursa
  • roditelji rezervišu mesto svojoj deci davanjem depozita od 2.000 dinara koji se vraća nakon kursa ukoliko je dete prisustvovalo svim časovima, u suprotnom depozit se u vaše ime donira Svratištu za decu.

Pohađanje kursa je besplatno, mesta se popunjavaju po principu „ko prvi mestu, njemu mesto”, a Vaše dete možete da prijavite ovdeOrganizatori će najkasnije do srede, 15. avgusta, obavestiti roditelje da li je njihovo dete primljeno na kurs.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 1)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija