Kurs programiranja u Python programskom jeziku

Kurs programiranja u Python programskom jeziku

Od 20. do 22. avgusta u Startit Centru Beograd realizovaće se prvi kurs programiranja u Python programskom jeziku. Kurs je namenjen učenicima od V do VIII razreda osnovne škole i srednjoškolcima.

Python kao programski jezik ima velikih prednosti i logičan je sled nakon pređene obuke u Scratchu. Pre svega, Python nije vizuelni programski jezik poput Scratch jezika, ali pruža jasno i prijatno okruženje za rad, zbog čega se ističe kao programski jezik koji ima mogućnosti za lak prelazak sa nekog vizuelnog jezika u svet ozbiljnog kodiranja.

Kurs će biti održan u trajanju od tri sata, a termini u kojima možete upisati svoje dete su : ponedeljak, utorak i sreda od 10 do 13 časova i od 15 do 18 časova.

Uslovi za upis

  • dete mora da donese svoj računar
  • mora biti u mogućnosti da prisustvuje svakom času kursa
  • mora dobro da poznaje rad sa pretraživačem na računaru i da je prethodno imalo iskustvo sa osnovama programiranja ili prošlo osnovni kurs programiranja igrica u Scratchu
  • pristojno ponašanje i neometanje nastave je nužan preduslov
  • mesta se dodeljuju onima koji se prvi prijave
  • prijave se primaju dok ima slobodnog mesta, najkasnije dva dana pred početak kursa
  • roditelji rezervišu mesto svojoj deci davanjem depozita od 2.000 dinara koji se vraća nakon kursa ukoliko je dete prisustvovalo svim časovima, u suprotnom depozit se u vaše ime donira Svratištu za decu.

Pohađanje kursa je besplatno, mesta se popunjavaju po principu „ko prvi mestu, njemu mesto”, a Vaše dete možete da prijavite ovdeOrganizatori će najkasnije do srede, 15. avgusta, obavestiti roditelje da li je njihovo dete primljeno na kurs.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija