Kvalifikaciona runda Google Hash Code takmičenja 2019
Dešavanja

Kvalifikaciona runda Google Hash Code takmičenja 2019

Četvrtak, 28.02.2019 u 18:30

Kvalifikaciona online runda Hash Code takmičenja, održava se u četvrtak, 28. februara, od 18:30 časova u nekoliko srpskih hub-ova.

Hash Code je takmičenje u kom timovi od dvoje do četvoro članova programera širom sveta, tokom četiri sata, rešavaju algoritamski problem modelovan prema pravom inženjerskom izazovu sa kojim bi se susreli u kompaniji kao što je Google. Najbolji timovi prolaze u finale takmičenja koje se svake godine održava u jednom od Google-ovih sedišta u Evropi gde se takmiče za novčane nagrade.

Ova online kvalifikaciona runda može da se radi na bilo kojoj lokaciji i ceo tim ne mora biti u istoj prostoriji u trenutku izrade zadatka. Ali, pošto je sve zanimljivije uz druženje, svake godine postoji nekoliko stotina hubova koji otvore svoja vrata Hash Code takmičarima i omoguće im uslove za rad tokom ova četiri sata, kao i upoznavanje sa drugim timovima.

Srpski hubovi ovogodišnjeg Hash Code takmičenja su: ETF Beograd, GDG Beograd Hub, LazyBrain, GDG Novi Sad and Makers NS Hub, kao i Startit Centar Beograd.

Prijave traju do 25. februara, a zainteresovani kandidati mogu prijaviti svoj tim putem sledećeg linka. Nakon registracije, u listi hub-ova možete izabrati hub u kom biste se takmičili (npr. Startit Centar Beograd).


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška