Laravel zajednica se ponovo okuplja u Startitu
Dešavanja

Laravel zajednica se ponovo okuplja u Startitu

Ponedeljak, 31.10.2016 u 18:00

Laravel zajednica okupiće se po treći put kako bi pričala o izazovima sa kojima se svakodnevno susreće. Meetup je najavljen za 31. oktobar sa početkom u 18 časova.

PHP Srbija najavljuje Laravel meetup, koji će spojiti sve oni koji rade u popularnom frameworku. Teme koje će biti pokrenute su različite, a za sada je potvrđeno tri predavača – centralni deo zauzeće gost iz Minhena, Max Hutschenreiter, a pored njega će pričati Aco Gagić i Nemanja Čedomirović.

Max Hutschenreiter je u industriji od 2003. godine, sa fokusom na web-dev u PHP-u. Nakon par korporativnih poslova, on osniva svoju kompaniju – 42coders, a plan mu je da u novembru otvori sedište u Beogradu. Na ovom događaju, Max će zajednicu provesti kroz razvoj njegovog projekta Zeitgeber – počeće od samog nastanka ideje, preko izazova na koje je naišao i završiti sa marketingom.

Pored Maxa, Aco Gagić pričaće o konceptu midlvera i njegove upotrebe u Laravelu. Aco je dugo u IT-ju, ali se tek pre nekoliko godina priključio PHP svetu. Trenutno okupiran programiranjem, organizacijom konferencija, kao i svim ostalim poslovima koje obavlja kao predsednik  PHP Srbije. Tema predavanja nosi naslov “Middlewares” i u okviru iste će biti reči o njihovoj posrednosti u okviru aplikacije, interoperabilnost koja se ostvaruje njihovim korišćenjem kao i aktuelnim i budućim planovima vezanim za standardizaciju istih, sa osvrtom na to kako se prave i koriste u okviru Laravela.

Svoj doprinos daće i Nemanja Čedomirović, jedan od pokretača projekata Agilizing.usPHP SerbiaWeb Bootcamp, IT Girs, član Agile Coaching Serbia i jedan od domaćina IT Serbia podcasta. Nemanja je počeo svoju karijeru kao menadžer projekta u programerskoj kompaniji i, tom prilikom, se upoznao sa agilnim pristupom. Od tada, on je vezan za njega i pokušava da ga primeni kako na poslu, tako i u svakodnevnici. Ovom prilikom on će govoriti na temu “Kako možete dobiti bilo koji posao ako konstantno učite”.

Prijave

Svoje prisustvo na trećem Laravel meetupu možete potvrditi ovde.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška