Lean UX meetup u Beogradu
Dešavanja

Lean UX meetup u Beogradu

Četvrtak, 17.11.2016 u 18:00

Sedmi dizajn meetup o primeni Lean UX metodologije sa fokusom na Android platformu i Material Design standarde, održaće se 17. novembra u Beogradskom Startit Centru, sa početkom u 18 časova.

Predavač na Lean UX meetupu je Stefan B. Aleksić koji će postupno objasniti ceo proces kreiranja jedne mobilne aplikacije počev od evaluacije ideje, UX procesa, UI dizajna i prototypinga, pa sve do animiranja mikro-interakcija, a posebnu pažnju će posvetiti alatima kao što su Adobe After Effects CC i Facebook Origami Studio.

Pored dizajna za mobilne platforme, napraviće osvrt i ka softverskoj arhitekturi koja omogućava portabilnost funkcionalnosti i na web, nosive, pa čak i VR uređaje.

Za sve one koji ne rade na macOS platformi biće govora i o alternativnim alatima koji se mogu koristiti na Windows i Linux operativnim sistemima.

Stefan je zaposlen kao Senior UI/UX/Interaction dizajner u kompaniji Carnegie Technologies gde radi na B2B aplikacijama u telekomunikacionoj sferi, ali je svoje iskustvo sticao i u firmama kao što su GotCourts, Humanity, Devana Technologies i drugim. Van posla, Stefan se bavi audio produkcijom.

Kao i uvek, pored teorije, biće i praktičnih primera i upotreba pomenutih alata. Događaj je zamišljen kao predavanje ali svi koji to žele, mogu poneti svoj laptop i na licu mesta isprobati alate kroz koje se bude prolazilo.

Prijave

Svoje prisustvo možete potvrditi ovde.

 


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška