Lean UX meetup u Beogradu

Lean UX meetup u Beogradu

Sedmi dizajn meetup o primeni Lean UX metodologije sa fokusom na Android platformu i Material Design standarde, održaće se 17. novembra u Beogradskom Startit Centru, sa početkom u 18 časova.

Predavač na Lean UX meetupu je Stefan B. Aleksić koji će postupno objasniti ceo proces kreiranja jedne mobilne aplikacije počev od evaluacije ideje, UX procesa, UI dizajna i prototypinga, pa sve do animiranja mikro-interakcija, a posebnu pažnju će posvetiti alatima kao što su Adobe After Effects CC i Facebook Origami Studio.

Pored dizajna za mobilne platforme, napraviće osvrt i ka softverskoj arhitekturi koja omogućava portabilnost funkcionalnosti i na web, nosive, pa čak i VR uređaje.

Za sve one koji ne rade na macOS platformi biće govora i o alternativnim alatima koji se mogu koristiti na Windows i Linux operativnim sistemima.

Stefan je zaposlen kao Senior UI/UX/Interaction dizajner u kompaniji Carnegie Technologies gde radi na B2B aplikacijama u telekomunikacionoj sferi, ali je svoje iskustvo sticao i u firmama kao što su GotCourts, Humanity, Devana Technologies i drugim. Van posla, Stefan se bavi audio produkcijom.

Kao i uvek, pored teorije, biće i praktičnih primera i upotreba pomenutih alata. Događaj je zamišljen kao predavanje ali svi koji to žele, mogu poneti svoj laptop i na licu mesta isprobati alate kroz koje se bude prolazilo.

Prijave

Svoje prisustvo možete potvrditi ovde.

 

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija