Lean UX meetup u Novom Sadu

Lean UX meetup u Novom Sadu

U petak 23. decembra u Startit Centru Novi Sad, sa početkom u 18 časova, održaće se Lean UX meetup, na kojem će vam Stefan B. Aleksić približiti Lean UX i atomic design principe.

Predavač Stefan B. Aleksić će vam približiti Lean UX i atomic design principe, i postupno objasniti ceo proces kreiranja jedne mobilne aplikacije počev od evaluacije ideje, UX procesa, UI dizajna i prototypinga.

Fokus je pretežno na Android platformi i Material Design standardima ali ćemo se osvrnuti i na razlike na iOS platformi.

Kao i prošli put, Stefan će u toku rada skrenuti pažnju na razne kolaborativne alate a za sve one koji ne rade na macOS platformi, biće govora i o alternativnim alatima koji se mogu koristiti na Windows i Linux operativnim sistemima.

Stefan je zaposlen kao Senior UI/UX/Interaction dizajner u kompaniji Carnegie Technologies gde radi na B2B aplikacijama u telekomunikacionoj sferi, ali je svoje iskustvo sticao i u firmama kao što su GotCourts, Humanity, Devana Technologies i drugim. Van posla, Stefan se bavi audio produkcijom.

Događaj je zamišljen kao predavanje ali svi koji to žele, mogu poneti svoj laptop i na licu mesta isprobati alate kroz koje budemo prolazili.

Pogledajte kako je bilo na beogradskom Lean UX meetup-u

Prijava

Svoje prisustvo na meetup-u možete potvrditi ovde.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija