Level Up Meetup: Thank you.
Dešavanja

Level Up Meetup: Thank you.

Petak, 28.02.2020 u 18h

U ICT Hub Playground, 28. februara sa početkom u 18h  održaće se poslednji Level Up Meetup.

L;DR - Hvala što ste bili uz nas ovih 5 godina i ukupno 59 susreta. Posle ovog susreta, neće ih više biti. Dođite da proslavimo poslednji i - ostanite u grupi! Čitajte dalje.

Kasna je 2014. godina. Trojica momaka sastaju se po prvi put kako bi se dogovorili o započinjanju događaja posvećenim razvoju igara u Unity endžinu. Rukovali su se sa idejom da održavaju dobar tempo, kontinuitet i kvalitet svakog događaja. Dana[masked]. održan je prvi Unity Meetup koji će kasnije biti poznat kao Level Up Meetup.

Čitavih 59 susreta kasnije održanih u nekoliko gradova, sa zaista neizbrojivom posećenošću - odlučili smo da prestanemo sa ovim aktivnostima. Razloga postoji nekoliko.

Prvo, svačije mogućnosti su sada drugačije - nekada smo posle posla po ledenoj Zvezdari tabanali uzbrdo do dalekog Naučno-tehnološkog Parka, a danas jedva stižemo do samog centra grada i po najlepšem vremenu.

Drugo, ljudi su sada mnogo sigurniji sa svojim interesovanjima i inspiracijama - nekada je game development bio prosto zanimljiv, možda i isplativ, ali te strasti se dokazano brzo promene. Postalo je jasno ko šta želi.

Treće, ponuda sličnih sadržaja veća je nego ikada - nekada niste imali izbora, a danas ih je previše. Količina izbora nije baš proporcionalna broju zainteresovanih, ali i to se možda promeni jednom kad male grupe više ne budu težile daljoj fragmentaciji. Valjda. Videćemo.

Četvrto, organizatori pre 5 godina nisu isti kao danas - malo smo se selili po svetu, izrađali dece, menjali poslove, a najviše od svega - umorili smo se. Kroz sanjive oči vidimo svećice na torti za deseti rođendan, ali ubrzo se trgnemo iz polusna.

Nas takođe svrbi broj 59. To je možda i dobro; dobra dramaturgija uvek ostavlja svrab koji nećemo počešati. Međutim, nije nam ovo kraj puta. Smatramo da je format podkasta u Srbiji u dobu sazrevanja i nišanimo da tu uđemo u produkciju dobrog sadržaja. O tom potom.

Znajte da će Level Up Serbia Meetup grupa i dalje postojati! Ohrabrujemo vas da u njoj ostanete isto koliko i da odete ako vam više ne treba. Moramo imati platformu preko koje ćemo se čuti oko novih ideja i planova, tako da - stick around.

Pridružite nam se na poslednjem Level Up susretu, na starom mestu, u uobičajeno vreme. Prisećaćemo se događaja iz istorije, svesti neke utiske i konačno imati malo više vremena za “Kako si?” i “Šta radiš?”

Prisustvo događaju je besplatno ali je nephodno prijaviti se putem linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška