Levi 9 meetup u Startit Centru Novi Sad
Dešavanja

Levi 9 meetup u Startit Centru Novi Sad

Utorak, 20.12.2016 u 18:30

Levi9 meetup održaće se u Startit Centru u Novom Sadu, 20. decembra u 18.30 časova. U fokusu meetup-a biće TypeScript i njegove prednosti za pisanje JavaScript-a.

Zašto je TypeScript bolji i efikasniji način za pisanje JavaScript-a, saznaćete 20. decembra u Startit Centru Novi Sad.

Jedno od pitanja koje će se postaviti na predavanju je: zašto je TypeScript bolji i efikasniji način za pisanje JavaScript-a? Biće prikazan, korak po korak, njegov način korišćanja i mogućnosti da se uz pomoć TypeScript-a unaprediti postojeći JavaScript.

Takođe, odgovoriće se na pitanje zašto će korišćenjem TypeScript-a vaša enterprise aplikacija biti robusnija i sa manje grešaka, a sve to zadržavajući sve prednosti JavaScript-a kao sto su izvršavanje na svim browserima bez plugina uz korišćenje svih postojećih biblioteka i framework-a.

Na meetupu će predavanja održati Mirjana Jovanović i Milan Stanaćev. Mirjana je .NET Software developerka u kompaniji Levi9. Nakon što je stekla bogato iskustvo sa front-end tehnologijama (JavaScript, AngularJS, jQuery, Typescript), promenila je fokus na .NET, kao i CQRS, Event Sourcing i DDD. Jedan od njenih brojnih hobija je skupljanje Star Trek figura.

Milan je .NET Software developer zaposlen u Levi9. Milanovo iskustvo obuhvata različite tehnologije i slojeve aplikacije, od baze do korisničkog interfejsa. Milan se trenutno interesuje za funkcionalno programiranje i nove .NET Core tehnologije.

Ulaz je slobodan, samo je potrebno da potvrdite svoje prisustvo ovde.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška