image-slide2
Dešavanja

#Levi9 meetup

Sreda, 06.06.2018 u 18h

U sredu, 6. juna, u prostorijama kompanije Levi9 Beograd od 18 časova ćete imati priliku da prisustvujete još jednom, trećem po redu Levi9 meetup-u.

"The Internet of Things" nije samo izbor tehnologije, pristupa ili filozofije. Svoje postojanje pravda povezivanjem više platformi, proizvoda i protokola, gde je celina veća od sume njegovih delova.

Prvi deo predavanja će se zasnivati na upoznavanju sa Node-RED, open-source projektom napravljenom od strane IBM-a. On obezbeđuje vizuelno okruženje za povezivanje različitih strimova koji postoje u svetu IoT-a. Može se pokrenuti na velikom broju uređaja počev od Raspberry Pi-a, i u velikoj meri pomaže developeru da se fokusira na task, umesto da vodi računa o umrežavanju.

U drugom delu predavanja pričaćemo o automatskom testiranju web aplikacija koristeći jedan od najpoznatijih framework-a za end-to-end testiranje – Protractor. Tom prilikom proći ćemo kroz njegovu konfiguraciju i opcije koje nam pruža, organizaciju samih testova i Page Object model.

O ovome će publiku najbolje upoznati predavači:

Dušan Nikolić - Java Software Developer zaposlen u kompaniji Levi9. Dušanovo iskustvo obuhvata različite Java Enterprise framework-e, Node JS i domene aplikacija od bankarskih preko IOT sistema pa sve do rešenja za Energy market. Dušan se trenutno interesuje za Spring Cloud i JavaScript frontend framework-e.

Nemanja Mitić - Web Developer, koji je najveća iskustva i izazove imao sa javascript tehnologijama uključujući Angular, React i NodeJS. U poslednje vreme posvećen je AWS stacku tehnologija i serverless arhitekturi.

Ognjen Jegdić - zaposlen u kompaniji Levi9 kao Test Developer. Trenutno radi automatsko testiranje web aplikacija. Interesuju ga najbolje prakse i greške vezane za automatsko testiranje, kao i testiranje u agile okruženjima.

Predavanja traju 30-45 minuta, a svoj dolazak možete potvrditi na sledećem linku.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija