image-slide2
Dešavanja

Lokalna runda EESTech Challenge u Nišu

Petak, 15.03.2019 u 14:00

Prvi put se u Nišu realizuje projekat pod nazivom EESTech Challenge koji će se održati od 15. do 17. marta. EESTech Challenge је internacionalno takmičenje koje se sastoji od dve etape. Pobednici 21 lokalne runde održane širom Evrope će se susreti u maju na finalnoj rundi takmičenja.

Tema ovogodišnjeg takmičenja je Internet of Things. To je sistem koji povezuje milione predmeta iz našeg svakodnevnog života (ulično osvetljenje, parking servis, uličnu signalizaciju, bolničku opremu, kućne aparate itd.), koji su opremljeni senzorima, procesorima i uređajima za komunikaciju, sve sa ciljem da preko Interneta razmenjuju važne podatke i da prema tome odreaguju na najoptimalniji način.
Pored takmičarskog, postoji i edukativni deo, tokom koga će stručni predavači obrađivati razne teme vezane za Internet of Things, gde su svi dobrodošli!

Udruženje studenata elektronike Evrope - Lokalni komitet Niš (ISTEK LK Niš) je neprofitna, apolitička organizacija studenata elektrotehnike i računarstva u Nišu koja postoji kao deo mreže elektrotehničkih fakulteta iz preko 50 gradova Evrope.

Lokalna runda koja se održava u Nišu je jedna od dvadeset i jedne runde održanih širom Evrope, a pobednici ovih lokalnih rundi će se sastati u maju, na finalnoj rundi u Minhenu. Takmičiće se timovi od po tri člana, a mogućnost prijave imaju studenti Elektronskog, Prirodno-matematičkog i Mašinskog fakulteta u Nišu, kao i studenti Visoke tehničke škole u Nišu.

Iskoristite ovu priliku za sticanje novih znanja i iskustava vezanih za ovu oblast rada, prijavite se putem sledećeg linka i osvojite put na finalnu rundu u Minhenu!


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija