image-slide2
Dešavanja

Machine Learning na AWS-u

Četvrtak, 04.10.2018 u 18h

U četvrtak, 4. oktobra, sa početkom u 18 časova u Startit Centru Subotica/Infostud Hub-u biće održan meetup na temu mašinskog učenja u AWS-u. 

Machine Learning je težak, a stvar koja ne olakšava posao je administracija i osposobljavanje infrastrukture koju bi koristili za ML magiju. Amazon Web Services je tu da ukloni taj Heavy Lifting i omogući široj publici pristup ML alatima, a samim tim i ML benefitima. Na ovom meetupu učesnici će saznati kako mogu da iskoriste AWS za Machine Learning avanture.

Predavanje je namenjeno početnicima i onima koji to nisu, ali za sve koji razumeju osnove programiranja (lvl 100-200, što bi rekli u Amazonu). Najbitnije, namenjeno je ljudima koji su počeli istraživanja sa mašinskim učenjem, ali ne znaju kako to da podignu na viši nivo. Svi dobro znamo da naš laptop ne može to što mi hoćemo — We need more power!

Predavanje će održati Darko Mesaroš. Rođeni Subotičanin, već 11 godina u IT svetu. Počeo je kao svi, popravljajući računare, a sada je Solutions Architect u Amazon Web Services u Berlinu. Specijalizacija mu je DevOps i automatizacija, i (naravno) Amazon Web Services. Darko je takođe zvanični Amazon predstavnik i govornik na svetskim skupovima.

 Prisustvo je besplatno uz prijavu na sledećem linku.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija