Mašinsko učenje za Java programere
Dešavanja

Mašinsko učenje za Java programere

Četvrtak, 13.12.2018 u 18h

Prvo predavanje na temu Mašinsko učenje za Java programere: Prvi koraci biće održano u četvrtak, 13. decembra u Impact Hubu od 18 časova.

Deep Java Dev Meetup pokreće serijal predavanja i radionica na temu: Mašinsko učenje za Java programere, imajući u vidu veliko interesovanje, aktuelnost i složenost teme vezane za mašinsko učenje.

Predavanje je namenjeno Java programerima koji žele da počnu da se bave mašinskim učenjem. Za uspešno praćenje predavanja potreban je srednji nivo znanja iz Java programiranja.

Učesnici mogu donositi laptopove, a predavanja će biti u formi interaktivnih radionica tako da publika svojim pitanjima usmerava dalji tok predavanja u okviru zadate teme.

Predavač je profesor dr Zoran Ševarac, nagrađivani međunarodno priznati ekspert u oblasti veštačke inteligencije i Java tehnologija, su-osnivač i CEO startupa Deep Netts i vanredni profesor na Univerzitetu u Beogradu.
Zoran Ševarac je takođe jedan od 200 najuticajnijih svetskih Java eksperata, član Java Champions programa i Oracle Groundbreaker Ambassador programa.

Možete se prijaviti putem sledećeg linka.


(2 osobe su glasale, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška