mCloud meetup u beogradskom Startit Centru
Dešavanja

mCloud meetup u beogradskom Startit Centru

Sreda, 14.12.2016 u 18:00

Prvi mCloud meetup održaće se 14. decembra u beogradskom Startit Centru sa početkom u 18 časova. Na meetup-u će biti više reči o hosting revoluciji, domaćoj SSD Cloud platformi i programu za partnere.

MCloud meetup ima za cilj da okupi sve pojedince i kompanije koje se bave izradom web sajtova i aplikacija, kao i kompanije koje se bave razvojem različitog softvera koji bi želeli da nude klijentima po SaaS modelu.

Okupljeni će imati priliku da razgovaraju sa stručnjacima koji brinu o sigurnosti većine najposećenih sajtova u Srbiji i koji su razvili domaću SSD Cloud platformu. Osim predstavljanja osnovnog koncepta mCloud platforme i partnerskog programa, o kome će svi prisutni moći da iznesu mišljenje i na licu mesta učestvuju u predlozima za njegovo poboljšanje, imaćete priliku da čujete i tri predavača.

Predavanja:

Petar Radosavljević, sistem inženjer u kompaniji Mainstream, prikazaće demontraciju brže aktivacije servera i njegovo stavljanje u upotrebu —  konfiguraciju servera, LAMP podešavanja i prebacivanje željenog servisa u produkciju.

Bojan Krstić, direktor kompanije Bit Media digital advertising, pričaće o izazovima sa kojima se svakodnevno sretao u poslu kada su u pitanju usluge hostinga za web sajtove i e-commerce rešenja koje njegov tim proizvodi i objasniće zašto stalno i svuda preporučuje mCloud.

Veljko Radovanović, direktor kompanije Logik koja se bavi razvojem poslovnog softvera, govoriće o tome na koji način koristi mCloud za plasiranje svojih rešenja na domaćem i svetskom tržištu i kako domaci ERP softver u kratkom roku isporučuje krajnjem korisniku zahvaljujući partnerstvu sa kompanijom Mainstream.

Svim prisutnim učesnicima biće obezbeđene besplatne konsutacije i trial period za korišćenje mCloud platforme. Nakon predavanja učesnici će imati priliku da se upoznaju i razmene iskustva kroz neformalno druženje.

Prijava

Svoje prisustvo na ovom meetup-u možete prijaviti popunjavanjem sledeće forme.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška