Meetup o cyber bezbednosti
Dešavanja

Meetup o cyber bezbednosti

Utorak, 18.06.2019 u 18:00

Predavanje, u trajanju od sat vremena, će se održati u beogradskom Startit Centru, u utorak, 18. juna, sa početkom u 18:00 časova. Prisutni će steći šansu da se iz prve ruke informišu o osnovnim pojmovima informacione bezbednosti, ali i da se bilže upoznaju sa ranjivostima, pretnjama, rizicima i vrstama napada na ljude i kompanije.

Najopasnije stvari poput malware-aransomware-a, prikupljanja podataka i bruteforce hakerskih napada pratiće demonstracije u live sesijama. I na kraju, nakon ovog meetup-a o cyber bezbednosti, učesnici će otići kući sa praktičnim savetima kako da ostanu bezbedni na internetu i u darknet okruženju.

Uprkos nazivu skupa, ovo predavanje nije namenjeno isključivo cyber-security profesionalcima, dobrodošli su svi zainteresovani, od studenata i hobista, do zaposlenih u upravi, školama, bankama i kompanijama u IT sektoru, kao i svima kojima je neophodno bolje razumevanje sigurnosti informacija.

Predavanje će održati Miloš Radić, ekspert iz oblasti bezbednosti informacionih sistema u kompaniji TradeCore. Miloš je pronašao i prijavio više od 100 sigurnosnih propusta na aplikacijama, serverima i informacionim sistemima IKT kompanija, banaka, organizacija uprave, blockchaina i na darknetu. Od 2012. godine do danas bio zaposlen kao programer, napadač (red team), i kao igrač u odbrani (blue team). Član je udruženja eSigurnost.

Prisustvo je besplatno, ali je prijava putem formulara obavezna.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška