Meetup posvećen programskim jezicima Erlang i Elixir
Dešavanja

Meetup posvećen programskim jezicima Erlang i Elixir

Četvrtak, 11.04.2019 u 18:00

Zajednica Fintech Srbija i kompanija Nutanix Frame će, u četvrtak, 11. aprila, u ICT Hub-u "Playground" u Beogradu, organizovati meetup posvećen Erlang programskom jeziku, kao i njegovoj nadgradnji - programski jezik Elixir. Početak predavanja je zakazan za 18 časova.

Čandru Mulaparti, kao član Erlang komiteta, predstaviće programski jezik Erlang. Ovaj programski jezik je vrlo primenjiv kada postoji potreba da se implementiraju konkurentna i distribuirana rešenja. Osim toga on će govoriti i o integralnom delu Erlanga, OTP platformi, koja je u većem delu napisana u Erlangu, kao i o drugim dobrim stranama korišćenja Erlang i OTP-a. Čandru već 25 godina radi u IT industriji, i tvorac je prvog stabilnog HTTP klijenta za Erlang. Bio je glavni softverski arhitekta u bet365, a pre toga je radio u telekom i bankovnoj industriji, u kompanijama kao što su Ericsson, T-mobile UK, HP i drugim.

Nakon prvog predavanja, Aleksandar Anđelković će predstaviti Frame Cloud Connector, komponentu izrađenu u Elixir programskom jeziku. Elixir je u suštini nadograđeni Erlang koji se izvršava na Erlang VM. Aleksandar je Senior Engineering Manager u kompaniji Nutanix Frame, radi 20 godina u IT industriji, a pre Nutanix Frame-a je bio tehnički direktor u više kompanija u Engleskoj i Sjedinjenim Američkim Državama.

Za ovo besplatno predavanje se možete prijaviti putem linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška