Meetup posvećen programskim jezicima Erlang i Elixir

Meetup posvećen programskim jezicima Erlang i Elixir

Zajednica Fintech Srbija i kompanija Nutanix Frame će, u četvrtak, 11. aprila, u ICT Hub-u "Playground" u Beogradu, organizovati meetup posvećen Erlang programskom jeziku, kao i njegovoj nadgradnji - programski jezik Elixir. Početak predavanja je zakazan za 18 časova.

Čandru Mulaparti, kao član Erlang komiteta, predstaviće programski jezik Erlang. Ovaj programski jezik je vrlo primenjiv kada postoji potreba da se implementiraju konkurentna i distribuirana rešenja. Osim toga on će govoriti i o integralnom delu Erlanga, OTP platformi, koja je u većem delu napisana u Erlangu, kao i o drugim dobrim stranama korišćenja Erlang i OTP-a. Čandru već 25 godina radi u IT industriji, i tvorac je prvog stabilnog HTTP klijenta za Erlang. Bio je glavni softverski arhitekta u bet365, a pre toga je radio u telekom i bankovnoj industriji, u kompanijama kao što su Ericsson, T-mobile UK, HP i drugim.

Nakon prvog predavanja, Aleksandar Anđelković će predstaviti Frame Cloud Connector, komponentu izrađenu u Elixir programskom jeziku. Elixir je u suštini nadograđeni Erlang koji se izvršava na Erlang VM. Aleksandar je Senior Engineering Manager u kompaniji Nutanix Frame, radi 20 godina u IT industriji, a pre Nutanix Frame-a je bio tehnički direktor u više kompanija u Engleskoj i Sjedinjenim Američkim Državama.

Za ovo besplatno predavanje se možete prijaviti putem linka.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija