Meetup: Preživeti put do DevOps implementacije
Dešavanja

Meetup: Preživeti put do DevOps implementacije

Utorak, 20.11.2018 u 18h

Radi širenja mreže lokalnih IT profesionalaca sa različitim tehničkim znanjima, koji žele da podele svoje iskustva i interesovanja, kompanija 'Endava' je u saradnji sa 'ICT Hub'-om pokrenula niz meetup-a, koji su osmišljeni kao priče iz „prve ruke“. Treća uspešna priča u nizu vezana je za DevOps.

U centru pažnje je jedna od najvećih softverskih kompanija na svetu sa sedištem u SAD, koja je želela da poboljša i automatizuje isporuke svog kompleksnog enterprise softvera koji se koristi za Cloud automatizaciju.

Ukoliko želite da saznate kako se ova priča razvijala i dovela do najboljeg mogućeg ishoda – češće isporuke softvera i bržeg otkrivanja „bagova“, dođite 20. novembra u 18h u 'ICT Hub Playground'. Govoriće se o načinima na koji su inkrementalno implementirani DevOps principi, bez negativnog uticaja na tempo razvoja i isporuku softvera u toku tog procesa.

Kompletan sadržaj ovog predavanja fokusiran je na praktične principe, ideje i stečena iskustva primenljiva na svaki softverski projekat, pa može biti višestruko korisan za divelopere, testere, IT inženjere ili vođe projekta, bez obzira sa kojim tehnologijama se radi.

Meetup će voditi Stevan Cvetković, DevOps konsultant u kompaniji Endava, koji je poslednjih 7 godina posvećen implementaciji DevOps principa unutar velikih stranih kompanija, koji su lideri u domenu telekomunikacija, razvoja sofvera i transporta. Trenutno je deo tima od 30 developera i testera fokusiranih na kontinualno unapređenje procesa rada, pri čemu se svakodnevno oslanja na Cloud, Jenkins, Docker, Groovy, Chef i druge alate i tehnologije.

Događaj je besplatan, a Vaše prisustvo možete potvrditi popunjavanjem kratke forme, koja se nalazi na linku


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška