image-slide2
Dešavanja

Meetup sa Two Desperados: Građenje uspešnog biznisa u gejmingu

Sreda, 30.08.2017 u 19h

Građenje uspešnog biznisa u gejming industriji je teško. Napraviti video igru koju će sa oduševljenjem igrati milioni korisnika svakodnevno je želja mnogih preduzetnika koji su i sami, jako često, pasionirani igrači. ICT Hub Meetup sa Two Desperados je zakazan za sredu, 30. avgusta sa početkom u 19 časova u prostoru ICT Hub Playgrounda.

Tržište video igara je ogromno! Iako su ga ranije uglavnom činili tinejdžeri, danas obuhvata najrazličitije korisnike i beleži eksplozivan rast. Naredni meetup približiće svima koji rade na razvoju video igara šta je potrebno da biste napravili uspešan biznis u gejming industriji, kao i svima koji tek razmišljaju o ulasku na ogromno i zahtevno tržište gemjinga šta ih čeka na tom putu.

Na koji način napraviti i plasirati indie casual igru, koji su izazovi, neophodni ljudski i finansijski resursi, o dobrim i lošim odlukama i poslovnim potezima, i naučenim lekcijama govoriće Marija Ilić, suosnivačica kompanije Two Desperados i gejm dizajnerka.

Marija je već više od 7 godina u gejming industriji i ima preko 10 godina iskustva u vođenju tima. Strastveni je igrač video igara još od osamdesetih, tako da nije ni čudo što u Two Desperados timu kažu da je ona glavni razlog zašto su igrači “Wokaddicted”.

Prisustvo možete da potvrdite ovde.

Two Desperados je tim koji se bavi razvojem igara od 2011. godine. Njihova prva F2P igra Woka Woka je broj 1 Zuma-style igra, sa preko 10 miliona igrača. Dostupna je na svim platformama: App Store, Google Play Store, Windows Store, Facebook i Amazon, a uskoro će se Woka Woka pojaviti i na kineskom tržištu.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija