Meetup Telenor Smart City Challenge Serbia 2016
Dešavanja

Meetup Telenor Smart City Challenge Serbia 2016

Ponedeljak, 22.08.2016 u 18:30

Udruženje BEUM, zajedno sa generalnim sponzorom Telenor Srbija i partnerima Friedrich Naumann fondacijom i ICT Hub-om, pozivaju sve zainteresovane IT preduzetnike i one koji to žele da postanu da dođu na meetup u ponedeljak 22.08.2016. godine od 18.30 časova u ICT Hub. Tema Meetup-a je otvoreni konkurs za prijave ideja i/ili prototipa pametnih mobilnih aplikacija iz domena transporta, ekologije, šopinga, ugostiteljstva i turizma.

Prisutnima će se obratiti Vladimir Tošić - predstavnik Telenor Srbija, Đorđe Đorđević - menadžer projekta i programski direktor BEUM-a, Charles du Vinage - koordinator Friedrich Naumann fondacije, kao i Kosta Andrić, izvršni direktor ICT Hub-a.
Prijave za učešće na Meetup-u su otvorene isključivo preko Meetup platforme, pa ukoliko želite da nam se pridružite, svoj dolazak možete potvrditi upravo ovde.

Telenor Smart City Challenge Serbia 2016

Deset najboljih timova koji prođu prvi krug selekcije, ući će u osmomesečni program obuke i mentorstva u ICT Hub-u. Najbolja 3 tima će imati pristup novčanom fondu u ukupnoj vrednosti od 10.000€, uz obezbeđeni prostor za rad u periodu od tri meseca za ceo tim u ICT Hub-u. Pobednik će biti nagrađen i dvonedeljnom posetom nekom od akceleratora u inostranstvu.

Formular za prijave i uslovi konkursa predstavljeni su na web sajtu www.smartcitychallenge.rs. Prijave su otvorene od 25. jula do 28. avgusta 2016. godine. Stručni žiri u sastavu Branislava Gajić Stanojević – Infostud, Vladimir Tošić – Telenor, Kosta Andrić – ICT Hub i Đorđe Đorđević – BEUM, će izabrati 10 najboljih timova kao finaliste takmičenja.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška