image-slide2
Dešavanja

Meetup: Testiranje u multimedijalnom okruženju

Ponedeljak, 08.10.2018 u 18h

Radi širenja mreže lokalnih IT profesionalaca sa različitim tehničkim znanjima, koji žele da podele svoje iskustva i interesovanja, kompanija 'Endava' je u saradnji sa 'ICT Hub'-om pokrenula niz meetup-a, koji su osmišljeni kao „priče“ iz „prve ruke“. Prva u nizu bila je na temu agilnih metodologija, a sledi priča o testiranju u multimedijalnom okruženju.

Ako ste se ikada pitali kako da napravite framework za testiranje multimedijalanog čipa koji pokriva sve od firmware-a do end-to-end testiranja, onda je ovo meetup za vas! ICT Hub Playground će 8. oktobra od 18h biti domaćin ‘Testing Stories’ događaja, a tokom prezentacije ćemo pričati o raspoloživim hardverskim alatima za ovakav vid testiranja i kako da ih integrišete u jedan test framework. Dođite da zajedno čujemo predstavljanje rešenja za merenje vremena od momenta aktiviranja multimedijalnog uređaja do momenta pojave piksela uz pomoć Arduino ploče i foto diode.

Meetup će voditi Vojislav Ilić, test konsultant u Endavi sa preko 6 godina iskustva u testiranju različitih aplikacija i softverskih rešenja. Voja je zagovornik automatskog testiranja i testiranja uopšte, a fokus stavlja na kvalitet. Voli da radi u multikulturalnom okruženju sa razvojnim timovima sa različitih lokacija, a ceniće i različita pitanja koja budete imali za njega u ponedeljak!

Događaj je besplatan, a prisustvo možete da potvrdite popunjavanjem kratke forme na linku.

 


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija