Monitoring performansi aplikacija u Novom Sadu
Dešavanja

Monitoring performansi aplikacija u Novom Sadu

Utorak, 11.06.2019 u 18:00

Prvo u nizu predavanja na temu monitoringa performansi aplikacija će se održati u Startit Centru Novi Sad, u utorak, 11. juna, sa početkom u 18:00 časova.

Ovo predavanje predstavlja uvod u koncepte APM-a (Application Performance Management) i izazove monitoringa aplikacija baziranih na mikroservisnoj arhitekturi i kontejnerima. Posetioci će se u okviru predavanja upoznati sa pojmovima i mogućnostima distribuiranog trejsinga koji donosi detaljan uvid u komununikaciju izmedju svake komponente sistema sa najbitnijim metrikama kao indikatorima performansi. Posetioci će se upoznati sa načinom prikupljanja i obrade podataka o različitim tehnologijama i prikazom trenutnog i prethodnog stanja sistema.

Prvo predavanje u nizu o APM-u, namenjeno je svima koji razvijaju i isporučuju aplikacije koristeći kontejnere, orkestratore, mikroservisnu arhitekturu i cloud okruženja, kao i DevOps inženjerima. Predavači tokom ovog susreta će biti: Goran Čeko — Softver inženjer i tehnički vođa tima u kompaniji Instana i Dušan Šušić — Sistem inženjer u kompaniji Instana. Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna na sledećem linku.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška