Na koje načine možete da se bavite WP-om i Dropshipping-om?
Dešavanja

Na koje načine možete da se bavite WP-om i Dropshipping-om?

Sreda, 19.06.2019 u 18:00

Šabački Startit Centar je, u sredu, 19. juna, rezervisan za izlaganje na temu različitih načina bavljenja WordPress-om i Dropshipping-om. Predavanje će se održati sa početkom u 18:00 časova.

Predviđeno je da ovaj događaj bude održan u dve tematske celine. U prvom delu, prisutni će imati priliku da čuju izlaganje Stevana Pivničkog na temu različitih načina bavljenja WordPress-om. Predavanje je namenjeno početnicima, i onima koje zanima da istraže mogućnosti koje WP nudi. Dakle, nije potrebno predznanje iz pomenutih oblasti da bi se predavanje uspešno ispratilo. Stevan je web developer, organizator WordPress meetupa u Novom Sadu i predavač WordPressa i PHP-a u školici ITFusion.

U drugom delu predavanja, Milan Gavrić će usmeriti svoje predavanje u pravcu uvođenja ljudi u model poslovanja — Dropshipping. S obzirom na sve veću popularnost ovog vida zarade preko interneta, biće posebno interesantno saznati osnove u vezi sa ovom vrstom poslovanja, kao i odgovore na praktična pitanja — gde i kako započeti posao i koji su troškovi koje možete očekivati ako se opredelite za ovu vrstu posla. Milan je online preduzetnik sa dugogodišnjim iskustvom u Dropshipping-u.

Prisustvo na oba predavanja je besplatno, a svoje mesto možete da rezervišete popunjavanjem formulara.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška