Najbolji dizajn i metodologije verifikacije
Dešavanja

Najbolji dizajn i metodologije verifikacije

Četvrtak, 14.03.2019 u 18:00

Svi oni koji se bave Dizajnom i Verifikacijom, mogu da prisustvuju predavanju u četvrtak 14. marta, sa početkom od 18 časova, u Startit Centru Beograd.

Poluprovodnička industrija, kao i aktivnosti koje tu dešavaju su neki od najzanimljivijih i najdinamičnijih aktivnosti u oblasti industrije visokih tehnologija. Vec duži niz godina primetna je intenzivna ugradnja raznih čipova i elektronskih sklopova u najrazličitije uređaje u industrijskim pogonima, auto industriji, medicini, a sve više i u potrošačkoj industriji (computers, mobile phones, IoT devices, artifical inteligence systems, itd.). Proizvodnja takvih čipova zahteva i uključuje proces VLSI dizajna i verifikacije. Svrha ovog meetupa je da podeli stečena znanja i iskustva iz ove oblasti sa inženjerskom zajednicom u Srbiji.

Prvo predavanje (na engleskom jeziku) će održati Elihai MiacasVerification Methodology Leader u Intel Realsense Group u Izraelu. Važan zadatak verifikacije predstavlja razvoj unit-level test okruženja. Međutim ponekad kreiranje kompletnog okruženja na unit nivou nije neophodno, ili čak nije opravdano. Elihaiova prezentacija će pokazati novi način upotrebe UVM-a i tehniku povezivanja interfejsa pomoću kojih, manipulacijom relevantnih internih DUT signala, se može postići unit-level verifikacija koristeći subsystem-level okruženje. Ovo predavanje je takođe održano na Synopsys User Group konferenciji (SNUG) u Izraelu i dobilo je specijalnu nagradu Tehničkog komiteta konferencije.

Drugo predavanje (na srpskom jeziku) će održati Danilo Ćirovićverifikacioni tim lider u Veriest-u. Danilo će razmatrati arhitehturu UVM agenta, pre svega u slučajevima višeslojnih (multilayer) protokola. Mnogi protokoli koje se danas koriste organizovani su po slojevima. Implementacija verifikacionih komponenti koje podržavaju višeslojne protokole predstavlja dodatni izazov u verifikaciji. Danilo će pokazati kako na ovaj izazov odgovoriti odabirom odgovarajuće arhitehture UVM agenta. Pored toga, prikazaće kako postojeća implementacija UVM-a može da se iskoristi za pretvaranje jednostavnog UVM agenta u agenta koji šalje saobraćaj različitih prioriteta ili u različitim vremenskim slotovima.

Nakon dve prezentacije, održaće se networking koktel gde ćete biti u mogućnosti da postavite pitanja predavačima, kao i da se upoznate i popričate sa kolegama. Prijavite se na ovaj besplatan događaj putem sledećeg formulara, a ukoliko biste želeli da budete predavač na nekim budućim prezentacijama, možete se obratiti na sledeću mail adresu: info@veriestS.com.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška

Slika: Astronaut sa laptopom
Neko reče da naš newsletter nije spam i da ima dušu.
U pravu je.

Prijava na newsletter

Želim da mi stiže HelloWorld newsletter (koji je zanimljiviji od ovih dosadnih ali neophodnih GDPR saglasnosti). Takođe znam da se u svom nalogu mogu odjaviti u bilo kom trenutku.