image-slide2
Dešavanja

Napravite sajt, naučite Drupal

Subota, 29.02.2020 u 10h

Prva Drupal radionica biće održana 29. februara od 10h  u  Startit Centru Novi Sad i na njoj  će biti pokazano kako da se jednostvano napravi Drupal sajt, bez nepotrebnih komplikacija i stručnog žargona.

Cilj radionice je da polaznici nauče i naprave jednostavan sajt. Predavač biti otvoren za sva pitanja i asistencije kako bi učesnici uspešno završili radionicu sa operativnim sajtom.

Na radionici će predavač pokušati da objasni kako može da se napravi sajt na Drupal platformi, a da se pri tom ne programira. Drupal je kao i WordPress CMS (sistem za upravljanje sadržajem, engl. Content Management System,), gde je osnovna ideja da se korisnik bavi sadržajem za svoj sajt.

Predavač je Mladen Đurić, osnivač i predavač u Školi za profesionalni development Koder gde, osim projekata koje i dalje radi, organizuje i realizuje kurseve opštih principa developmenta, Drupala i JavaScript-a. Deceniju i po u veb tehnologijama, kako u spostvenoj firmi tako i radeći za druge, pokušava da prenese iskustvo i veštine onima koji žele da unaprede svoja znanja.

Radionica je namenjena svim nivoima znanja, od apsolutnih početnika do onih koji već imaju iskustva sa web developmentom a žele da vide kako Drupal funkcioniše. Sem toga osobama kojima je potreban jednostavan blog ili mali sajt za svoju malu privatnu radnju, nekomercijalni hobi.

Prisustvo radionici je besplatno ali je zbog ograničenog broja mesta  neophodna prijava putem linka.

Svi koji budu dobili potvrdu za učestvovanje na radionici potrebno je da ponesu svoj lični računar na kome će raditi u okviru radionice.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška