Napredni WordPress kurs u Zrenjaninu
Dešavanja

Napredni WordPress kurs u Zrenjaninu

Ponedeljak, 13.05.2019 u 18:00

Petonedeljni Woocommerce WordPress kurs će se održavati tri puta nedeljno u periodu od 13. maja do 12. juna u zrenjaninskom Startit Centru. Polaznici imati prilike da steknu sva neophodna znanja kako da naprave uspešnu i funkcionalnu web prodavnicu na WordPress platformi.

Tokom radionica, korak po korak će se preći sve faze od instaliranja, postavljanja prodavnice, kreiranje različitih vrsta proizvoda do izveštaja i upotreba kupona. Na kursu će svi učesnici zajedno raditi na jednoj prodavnici na kojoj će primeniti puno različitih funkcionalnosti i varijacija, a imaće prilike da rade i na sopstvenom projektu.

Bilo da želite da proširite svoja WordPress znanja i ponudite novu uslugu klijentima ili imate svoju ideju za prodaju putem interneta, ovaj kurs će vam dati sve neophodne informacije i resurse da to i ostvarite. Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Uslovi učešća na kursu:
  • ozbiljni kandidati u nameri da nauče ove veštine i primenjuju ih u daljem radu
  • kandidati koji su u prilici da prisustvuju baš svakom času koji se organizuje
  • znaju da koristite računar, i imaju računar koji će donositi i raditi na njemu
  • osnovno znanje engleskog jezika
  • osnovno znanje WordPress-a (instalacija WP, poznavanje arhitekture i navigacije u admin delu, rad sa pluginovima i temama)
  • mogućnost da se odvoji 20 sati tokom svake nedelje trajanja kursa za domaće zadatke i vežbanje
  • kandidati su saglasni sa time da budu snimljeni i fotografisani u okviru snimanja predavanja (ovi snimci će biti javno podeljeni)
  • kandidati koji će uvažavati rad na času, predavača i druge polaznike
  • će kao zalog priložiti 5000 dinara, a zalog se vraća svima koji prisustvuju svim terminima i koji rade domaće zadatke. (zalog je jedini način koji imamo kojim se da osigurava primanje samo ozbiljnih polaznika. U slučaju da polaznik prekrši dogovor o redovnosti i posvećenosti, zalog neće biti vraćen, ali ni zadržan od strane naše organizacije. Sva prava i obaveze organizatora i polaznika se definišu ugovorom.)

Nakon završenog kursa polaznici će imati sva neophodna znanja da kreiraju moderan i funkcionalan e-commerce sajt za sebe ili za klijente.

Predavač na kursu je Milan Milićev — zaposlen u digitalnoj agenciji Progressive Media na poziciji Lead Web Designer. Više od 10 godina se profesionalno bavi izradom web sajtova i internet marketingom i do sada je kreirao preko 200 sajtova. Držao je mnogobrojna predavanja, aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu da pomognu razvoju online poslovanja, a takođe je aktivan član WordPress zajednice.

Termini kursa

Kurs će se održavati od 13. maja do 12. juna, ponedeljkom i sredom od 18:00 do 21:00 časova i subotom od 10:00 do 14:00 časova. Biće održano ukupno 13 časova tokom pet nedelja. U kalendaru možete pogledati tačne termine časova.
Napomena: Organizator zadržava pravo da napravi eventualne izmene termina predavanja, a polaznici će biti blagovremeno obavešteni o svim izmenama.

Broj polaznika je ograničen, prvenstvo učešća na kurs imaju polaznici prvog WordPress kursa. Prijave su otvorene do četvrtka, 9. maja, i svi prijavljeni će biti blagovremeno obavešteni o detaljima do kraja nedelje. Zainteresovani se mogu prijaviti za WordPress kurs putem ove forme.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška