Napredni WordPress kurs u Zrenjaninu

Napredni WordPress kurs u Zrenjaninu

Petonedeljni Woocommerce WordPress kurs će se održavati tri puta nedeljno u periodu od 13. maja do 12. juna u zrenjaninskom Startit Centru. Polaznici imati prilike da steknu sva neophodna znanja kako da naprave uspešnu i funkcionalnu web prodavnicu na WordPress platformi.

Tokom radionica, korak po korak će se preći sve faze od instaliranja, postavljanja prodavnice, kreiranje različitih vrsta proizvoda do izveštaja i upotreba kupona. Na kursu će svi učesnici zajedno raditi na jednoj prodavnici na kojoj će primeniti puno različitih funkcionalnosti i varijacija, a imaće prilike da rade i na sopstvenom projektu.

Bilo da želite da proširite svoja WordPress znanja i ponudite novu uslugu klijentima ili imate svoju ideju za prodaju putem interneta, ovaj kurs će vam dati sve neophodne informacije i resurse da to i ostvarite. Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Uslovi učešća na kursu:
  • ozbiljni kandidati u nameri da nauče ove veštine i primenjuju ih u daljem radu
  • kandidati koji su u prilici da prisustvuju baš svakom času koji se organizuje
  • znaju da koristite računar, i imaju računar koji će donositi i raditi na njemu
  • osnovno znanje engleskog jezika
  • osnovno znanje WordPress-a (instalacija WP, poznavanje arhitekture i navigacije u admin delu, rad sa pluginovima i temama)
  • mogućnost da se odvoji 20 sati tokom svake nedelje trajanja kursa za domaće zadatke i vežbanje
  • kandidati su saglasni sa time da budu snimljeni i fotografisani u okviru snimanja predavanja (ovi snimci će biti javno podeljeni)
  • kandidati koji će uvažavati rad na času, predavača i druge polaznike
  • će kao zalog priložiti 5000 dinara, a zalog se vraća svima koji prisustvuju svim terminima i koji rade domaće zadatke. (zalog je jedini način koji imamo kojim se da osigurava primanje samo ozbiljnih polaznika. U slučaju da polaznik prekrši dogovor o redovnosti i posvećenosti, zalog neće biti vraćen, ali ni zadržan od strane naše organizacije. Sva prava i obaveze organizatora i polaznika se definišu ugovorom.)

Nakon završenog kursa polaznici će imati sva neophodna znanja da kreiraju moderan i funkcionalan e-commerce sajt za sebe ili za klijente.

Predavač na kursu je Milan Milićev — zaposlen u digitalnoj agenciji Progressive Media na poziciji Lead Web Designer. Više od 10 godina se profesionalno bavi izradom web sajtova i internet marketingom i do sada je kreirao preko 200 sajtova. Držao je mnogobrojna predavanja, aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu da pomognu razvoju online poslovanja, a takođe je aktivan član WordPress zajednice.

Termini kursa

Kurs će se održavati od 13. maja do 12. juna, ponedeljkom i sredom od 18:00 do 21:00 časova i subotom od 10:00 do 14:00 časova. Biće održano ukupno 13 časova tokom pet nedelja. U kalendaru možete pogledati tačne termine časova.
Napomena: Organizator zadržava pravo da napravi eventualne izmene termina predavanja, a polaznici će biti blagovremeno obavešteni o svim izmenama.

Broj polaznika je ograničen, prvenstvo učešća na kurs imaju polaznici prvog WordPress kursa. Prijave su otvorene do četvrtka, 9. maja, i svi prijavljeni će biti blagovremeno obavešteni o detaljima do kraja nedelje. Zainteresovani se mogu prijaviti za WordPress kurs putem ove forme.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija