05.04.2023. ·
1 min
· [ Vreme: četvrtak, 20.04.2023. ]

Ne propusti Digitalk u Zrenjaninu ovog aprila! 

HelloWorld
0
Ne propusti Digitalk u Zrenjaninu ovog aprila! 

Za nešto više od dve nedelje moći ćete da prisustvujete ovogodišnjoj Digitalk Zrenjanin konferenciji koja će se, kao i svake godine, sastojati iz dva dela:

1) Ecommerce Days (20. - 21. april) - Manji, specijalizovani događaj za sve one koji se bave ili su zainteresovani za elektronsku trgovinu. Tu ćete moći da čujete najnovije trendove, ideje i iskustva iz prve ruke od stručnjaka iz oblasti e-commerca. 

2) Digitalk Konferencija (21. - 23. april) - Veća konferencija koja će se fokusirati na šire teme iz oblasti digitalne ekonomije, inovacija i tehnologije. Čućete stručne govornike, a imaćete prilike i za povezivanje i umrežavanje sa ljudima iz industrije.

Sa 20 predavača na Ecommerce Days delu događaja i 35 predavača na Digitalk Konferenciji moći ćete da čujete svakakve studije slučaja, ekspertna iskustva i još mnogo toga.

Svi zainteresovani mogu ostvariti popust od 20% na karte za jedan ili oba događaja uz promo kod “helloworld”. Popust se odnosi i na pakete karata i nema ograničenja u broju upotreba.

Oceni tekst

5
1 glas
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja