image-slide2
Dešavanja

Nordeus Hackathon

Već petu godinu za redom kompanija Nordeus organizuje takmičenje u razvoju video igara – Nordeus Hackathon, najveći game jam u ovom delu Evrope. Takmičenje će se održati 12. decembra u prostorijama Nordeusa u Beogradu (Bulevar Mihajla Pupina 165v).

Iako je inicijalno osmišljen kao takmičenje namenjeno developerima igara svih nivoa znanja, ove godine na prijavu poziva prvenstveno profesionalce kako iz indi tako i iz postojećih poznatih regionalnih i svetskih studija.

Ovako je bilo na takmičenju prošle godine:

Nordeus je mlada beogradska tehnološka kompanija, osnovana 2010. godine, koja se bavi razvojem računarskih igara. Autori su poznatog fudbalskog menadžera Top Eleven koji na Facebooku mesečno igra više od 4.5 miliona ljudi. Za veoma kratko vreme kompanija je došla do pozicije najuspešnije domaće IT kompanije. Nalaze se u top tri social gaming kompanije u Evropi i u samom svetskom vrhu, a sve to bez investicija ili spoljne pomoći, na Balkanu.

Za pobednika takmičenja presudni su kreativnost, timski duh, snalažljivost i znanje. Odabranim timovima koji dolaze van Srbije Nordeus pokriva sve troškove puta i smeštaja u Beogradu. Takođe, za sve timove obezbeđuje i potrebnu opremu i softver tokom takmičenja na samoj lokaciji.

Prijave za Nordeus Hackathon 5 su otvorene i svi zainteresovani mogu se prijaviti isključivo putem službenog sajta takmičenja na http://www.nordeushackathon.com. Prijave su otvorene kako za timove, tako i za individualne takmičare. Nakon prijave takmičari prolaze kroz proces selekcije od strane stručnog tima Nordeusa (predstavnika HR-a, developera i artista) kako bi bili odabrani najbolji takmičari. Rok za prijave je 23. novembar 2015.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija