Nordeus Hakaton od ove godine u Startit Centru
Dešavanja

Nordeus Hakaton od ove godine u Startit Centru

Subota, 10.12.2016

Ovogodišnji Nordeus Hackathon biće organizovan 10. i 11. decembra u prostorijama beogradskog Startit Centra, pri čemu je u fokusu takmičenja jačanje lokalnih talenata i razvoj domaće gejming industrije. Želja Nordeusa je da inicira i utiče na izgradnju zajednice, kao i da privuče mlade talente da se prijave i za 24 sata pokažu svoje veštine, timski rad i strast prema igrama.

Šta, gde i kako?

Ove godine, fokus je na razvoju domaće zajednice. Veterani industrije mentorisaće mlade talente, a fidbek od cele Nordeus ekipe daće učesnicima dobru osnovu za dalje razvijanje njihovih igara.

Hakaton je tematski, a prošlih godina takmičari su se oprobali u pravljenju igara iz žanrova kao što su Tower Defense, Shoot’em up, Colony Simulation, Stealth and Deception, i Squad-Based Puzzle Platformer.

Tema Hakatona biće objavljena na samom početku takmičenja, a na njenoj pripremi radi stručni žiri sačinjen od strane ključnih ljudi iz kompanije.

Svaki tim imaće svog mentora iz Nordeusa, koji će pomagati učesnicima oko tehničkih pitanja i izrade samih igara.

Proglašenje pobednika i nagrade

Najbolja 3 tima izabraće žiri, a svakog od članova pobedničkih tima očekuju vredne nagrade. Pored tri prvoplasirana tima, kao i prethodnih godina, najboljoj igri na osnovu glasova sa društvenih mreža biće dodeljena nagrada “People’s Award”.

Prezentovanje igara svih timova i ceremonija dodela nagrada nakon toga biće otvorena za javnost, a održaće se u nedelju, 11. decembra, počevši od 13h. Posetioci ovogodišnjeg Hackathona moći će da isprobaju igre nastale u prethodna 24 sata, kao i neke od prošlogodišnjih igara.

Kao i obično, praćenje takmičenja za širu javnost biće obezbeđeno preko livestreama.

Prijavi se

Prijave su otvorene do 28. novembra za timove od maksimalno četiri člana ili pojedince koji će naknadno biti grupisani u timove.

Kao i prethodnih godina, prijave su moguće samo za one koji do sada nisu učestvovali na nekom od Nordeus Hakatona. Odabranim timovima koji dolaze van Beograda, Nordeus pokriva troškove puta i smeštaja u blizini Startit Centra.

Prijavite se putem forme ispod:


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška