Nova investiciona bitka za startape „Ring Srbija“
Dešavanja

Nova investiciona bitka za startape „Ring Srbija“

Utorak, 12.01.2016

Takmičenje startapa „Ring Srbija“ koje podržava mlade preduzetnike u pronalaženju finansijskih sredstava za realizaciju svojih ideja biće organizovano po drugi put u Srbiji 12. januara 2016. godine u Privrednoj komori Srbije.

U bokserskom ringu, startapi će odmeravati svoje snage u različitim kategorijama biznisa, a najbolji će imati priliku da se u Južnoj Americi takmiči za nagradu u vrednosti od 1.000.000€.

Svi zainteresovani startapi mogu se prijaviti putem sajta www.ringsrbija.rs do 20. decembra 2015. Nakon selekcije, 10 najboljih biznis planova biće pozvano u srpski ring da svoje ideje predstavi pred publikom i stručnim žirijem. Pobednik iz Srbije će dobiti mogućnost da učestvuje na regionalnom takmičenju u Sofiji i nakon toga u velikom finalu u Južnoj Americi.

Takmičenje „Ring Srbija“ po drugi put organizuje Udruženje mladih privrednika Srbije u saradnji sa Erasmus Centrom za preduzetništvo kao deo globalnog projekta za prikupljanje finansijskih sredstava za startape „Get in the Ring“ (GITR). Srbija je jedna od preko pedeset zemalja koja ima priliku da pošalje svog predstavnika na sedmo finalno GITR takmičenje.

Udruženje mladih privrednika Srbije kroz projekat “Ring Srbija” ima za cilj da pomogne startapima da kroz mentorstvo, umrežavanje i lakši pristup neophodnim finansijskim sredstvima postanu brzorastuće kompanije.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 1)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška