O responsivnom web dizajnu u Impact Hub-u

O responsivnom web dizajnu u Impact Hub-u

Marija Zarić je web dizajnerka koja će vam 13. aprila u 18 časova pričati o Responsivnom web dizajnu u beogradskom Impact Hub-u.

Marija će govoriti o svim detaljima, od momenta kada dobije projekat od stranog klijenta do samog procesa, sa akcentom na dizajniranje u pretraživaču do responsivnih alata (Bootstrap, Responsee), testiranja, korisnih linkova sa besplatnom temom koju ćete dobiti na kraju predavanja: http://gridgum.com/theme-preview/new-wave-portfolio-theme/.

Marija Zarić je web dizajnerka fokusirana na individualne i komercijalne klijente i radi sa klijentima iz SAD-a i širom sveta, pomažući im da predstave svoje usluge na jedinstven i profesionalan način. Marija je bila tehnički recenzent za knjige Responsive Media in HTML5, Mastering Responsive Web Design with HTML5 and CSS3 i Responsive Web design patterns za Packt Publishing iz Britanije: http://www.marijazaric.com/category/reviewer/
Razvija Bootstrap teme za globalno tržište.
Websajt: http://www.marijazaric.com/

Cena događaja za goste je 200 dinara, a za članove Impact Hub-a 100 dinara.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

O autoru

Diplomirana novinarka, slučajno zalutala u IT vode. Danas vodi HelloWorld tim, a ćaskanje sa programerima joj i ponedeljak pretvori u praznik. U slobodno vreme ne sedi za kompjuterom. Barem ne uvek.

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija