image-slide2
Dešavanja

Okupljanje AWS User Group zajednice u Novom Sadu

Utorak, 14.05.2019 u 18:00

Drugo okupljanje AWS User Group zajednice će se održati u Startit Centru Novi Sad, u utorak 14. maja, sa početkom u 18:00 časova.

Tokom događaja, biće obrađene dve teme. Prvo predavanje će održati Aleksandar Minić i Marko Tošić, a predstaviće strategije koje development tim kompanije Seven Bridges koristi za skaliranje i optimizaciju AWS resursa. Aleksandar vodi inženjerski departman u kompaniji Seven Bridges, sa timom koji radi na delu platforme koji se bavi izvršavanjem bioinformatičkih alata na velikom scale-u. Ima više od 9 godina iskustva u radu sa Java-om i raznim cloud rešenjima.
Marko je softverski inženjer, a u kompaniji Seven Bridges radi od 2015-e godine. Trenutno u ulozi vođe data menadžmenta, gde vodi tim koji razvija cloud file system i pomaže klijentima da lako integrišu svoje podatke na SevenBridges platformu.

Drugo predavanje će održati Darko Mesaroš i pričaće o  preporučenim strategijama za upravljanje i konfiguraciju AWS resursa kroz kod. Darko je Solutions Arhitect za AWS u Berlinu. Kao SA u okviru AWS-a, on pomaže u oblikovanju strategije i omogućava široku upotrebu Amazonovih uslužnih računarskih usluga putem direktnog rada sa klijentima. Darko je vlasnik tehničkog angažmana i definisanja arhitekture implementacije, razvijajući duboku ekspertizu u AWS tehnologijama, kao i široko znanje o tome kako su aplikacije i usluge konstruisane pomoću AWS platforme.

Okupljanje je namenjeno svima koji žele da se bolje upoznaju sa preporučenim pristupima u korišćenju resursa dostupnih na AWS platformi. Svoje mesto, na ovom besplatnom predavanju, obezbedite prijavom putem sledećeg linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija