Okupljanje Laravel zajednice
Dešavanja

Okupljanje Laravel zajednice

Sreda, 23.08.2017 u 18h

Laravel zajednica okupiće se po šesti put, a prisutni će imati priliku da upoznaju lokalne PHP-ovce i čuju na čemu oni trenutno rade i šta su dobre prakse koje primenjuju. Meetup će se održati 23. avgusta u Startit Centru Beograd sa početkom u 18 časova.

Na samom početku, Tihomir Opačić će otkriti koliki potencijal pri web developmentu ima kvalitetna postavka module bundler alata kakav je Webpack. Ujedno, daće primer iz prakse o tome kako se može pojednostaviti sama upotreba webpack bundlera, čineći rukovanje CSS-om i JavaScriptom jednostavnim.

Milica Ostojić će skrenuti pažnju na to da je pri programiranju pored tehničkog znanja veoma značajno imati dobru komunikaciju sa ljudima, kao i timski duh. Govoriće o važnosti pripreme intervjua, pronalaženja odgovarajućeg puta u karijeri, ali i komunikacionih veština i konstantnog usavršavanja, i to sve kroz programerski pogled na svet.

Na kraju će Aleksandar Stevanović, jedan od članova Laravel zajednice, otkriti detaljnije sve komponente Laravela i prednosti koje on sa sobom nosi.

Učešće na šestom Laravel meetupu je besplatno, a svoje prisustvo možete potvrditi na ovoj stranici.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška