[ONLINE] AI Serbia x Applied AI Conference 2020
Dešavanja

[ONLINE] AI Serbia x Applied AI Conference 2020

Ponedeljak, 11.05.2020 u 10h

AI Serbia u saradnji sa AI Austria organizuje u vidu online konferencije i B2B događaja - Applied AI Conference 2020, 11. maja.

Možete se besplatno pridružiti ovom događaju i saznati koje su to primene veštačke inteligencije u stvarnom svetu. Predstaviće se vodeće kompanije poput Element AI, Sony AI i HPE. Applied AI Conference 2020 organizatori su i ADVANTAGE AUSTRIA i AI AUSTRIA, koja je naš partner.

Cilj događaja je da međusobno poveže AI ekosisteme Evrope, kao i da se ostvari direktna interakcija sa ekosistemima u Kanadi i Kini. Imaćete priliku i da čujete više o Kanadskom ekosistemu, kao i ekosistemu Austrije, Nemačke i Švajcarske prema Forbsu. Zanimljivo predavanje je i "Uspešne priče iz industrije o primenama veštačke inteligencije".

Najveća vrednost koju ovaj događaj pruža jesu 1:1 video pozivi koje će učesnici moći da zakažu na platformi, a u cilju direktnog razvoja biznisa.

Napomena: Događaj je na engleskom jeziku. Neophodno je da se registrujete na linku, a učesnike odobrava lokalna privredna komora. Ciljna grupa su ljudi iz industrije.

Za kompanije i startape:

Obezbedili su i mogućnost našim AI, ML i Data Science startapima da se predstave na ovoj konferenciji. Izabraće 5 najboljih startapa koji će moći da se virtuelno predstave pred globalnom mrežom najvećih igrača u AI industriji. Ovde je prijava za speaking slot.

Više informacija na sledećem linku.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška