Online konferencija: Women in Data Science CEE (WiDS) 2021
Dešavanja

Online konferencija: Women in Data Science CEE (WiDS) 2021

Ponedeljak, 08.03.2021 u 13h

Nakon prošlogodišnje uspešno održane online WiDS Subotica konferencije, i ove godine je zakazana jedna u istom formatu 8. marta u 13 časova.

Globalna pandemija je pružila priliku ove godine regionalno spojiti 8 WiDS ambasadora, organizovati WiDS CEE (Central and Eastern Europe) i predstaviti odabrane izlagače iz 7 zemalja regije – Mađarske, Austrije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Rumunske a i Srbija se pridružila ovoj prvoj takvoj regionalnoj WiDS inicijativi.

Cela WiDS CEE konferencija će biti održana na engleskom jeziku.

Ovogodišnji Međunarodni dan žena (8. Marta 2021.) obeležićemo izlaganjima izuzetnih žena iz data science oblasti koja će biti deo Women in Data Science (WiDS) Central & Eastern Europe (CEE) konferencije. Detaljnu agendu i više o temama izlaganja možete potražiti na WiDS CEE web stranici.

Konferencija će se održati u ponedeljak, 8. marta, sa početkom u 13h. Registracija za konferenciju je besplatna i dostupna putem ovog linka.
Ako imate poznanike, kolege, prijatelje za koje mislite da bi ih konferencija mogla zanimati ili im samo želite približiti svet data science-a, pozovite i njih.

Ovom saradnjom WiDS CEE ima za cilj stvoriti jaku regionalnu saradnju i podršku jačanju data science zajednice dugoročno, što bi uključivalo besplatne treninge i radionice, godišnju konferenciju licem u lice (nadajmo se puno boljoj epidemiološkoj situaciji), umrežavanju i pružanju mogućnostima razvoja karijere i profesionalcima i studentima.

Kako biste bili u toku sa novostima o samom događanju i zanimljivostima iz data science područja u regiji, pratite WiDS CEE na društvenim mrežama:

https://www.facebook.com/WiDS.CEE

https://www.instagram.com/p/CK4IgRiBlHN/?igshid=169gzf2hukc7j

https://twitter.com/WIDSCEE

https://www.linkedin.com/company/women-in-data-science-wids-central-eastern-europe/


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška