image-slide2
Dešavanja

Online webinar: Priče osnivača – hakovanje krize

Petak, 03.04.2020 u 13h

Druga po redu epizoda ICT Hub Venture webinara zakazana je za petak 03. apriil od 13h. Tom prilikom gosti biće Vuk Guberinić, osnivač i CEO Car:Go i Ognjen Radić, osnivač i CEO Fitpass aplikacija.

Car:Go i Fitpass, su promenile način na koji danas koristimo transportne i fitnes usluge tako što su se prilagodile potrebama svojih korisnika koji su, upoznati sa lekcijama svetske ekonomske krize, želeli da smanje svoje troškove koristeći benefite sharing ekonomije. Osnovane iste 2014. godine, obe kompanije su prevazišle mnogobrojne izazove na svom putu.

Kako je korona virus u velikoj meri ograničio kretanje ljudi i poremetio naš svakodnevni život, industrije poput onih u kojima predstavnici ovih kompanija posluju pretrpele su velike gubitke. Industrija transporta doživela je pad od oko 60% dok se širom regiona teretane, spa centri i ostali fitnes centri obustavljaju svoje poslovanje dok se pandemija virusa ne završi.

Pored njihovih planova za prilagođavanje situaciji, imaćemo priliku da čujemo kako oni rukovode svojim timovima, koje su glavne lekcije koje su naučili na svom preduzetničkom putu i koji su to glavni saveti koje osnivači startapa trenutno mogu da iskoriste.

Online meetup se organizuje koristeći Zoom platformu i te da bi ste zauzeli svoje digitalno mesto potrebno je da se prijavite na sledećem linku.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija