image-slide2
Dešavanja

Open Day for Engineers

Četvrtak, 06.06.2019 u 18h

Jednom godišnje kancelarija kompanije Endava u Beogradu otvara svoja vrata za sve zainteresovane inženjere koji žele da saznaju više o kompaniji, projektima na kojima radi i tehnologijama koje u radu koristi. Drugi po redu “Open Day for Engineers” biće organizovan u četvrtak, 06. juna od 18 časova u Endavi.

Šta učesnici mogu da očekuju:

  • Upoznavanje sa kompanijom
  • Predstavljanje projekata na kojima Endava trenutno radi
  • Prijateljski razgovor sa ekspertima kompanije
  • Dobijanje odgovora na sva pitanja
  • Sticanje bliže slike o ljudima, prostoru i atmosferi u Endavi
  • Druženje i posluženje

Open Day je idealna prilika da se iz prve ruke upozna sa jedinstvenom kulturom, oseti atmosfera i delić života u Endavi.

Događaj je besplatan, a svoje prisustvo potrebno je potvrditi popunjavanjem kratke prijave.

Endava je tehnološka kompanija, sa preko 18 godina iskustva u radu sa nekim od vodećih svetskih kompanija za finansije, osiguranje, telekomunikacije, medije, tehnologiju i maloprodaju. Kroz uvođenje digitalnih rešenja, automatizaciju procesa i agilne transformacije kompanija, Endava pomaže svojim klijentima da budu više angažovani, odgovorni i efikasni podržavajući ih od ideje do realizacije. Od 2018. godine akcijama Endave se može trgovati na njujorškoj berzi.

Endava ima više od 5.500 zaposlenih smeštenih u kancelarijama u Severnoj Americi i Zapadnoj Evropi i razvojnim centrima u Rumuniji, Moldaviji, Bugarskoj, Srbiji, Makedoniji, Argentini, Urugvaju, Venecueli i Kolumbiji. U Srbiji je prisutna od 2015. godine, kada se spojila sa domaćom kompanijom PSTech (jednim od srpskih pionira na tržištu pružanja usluga softverskog razvoja). Sa više od 500 zaposlenih, jedna je od najvećih softverskih kompanija u zemlji, sa sedištem u Beogradu.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija