Open IT - studentska IT konferencija
Dešavanja

Open IT - studentska IT konferencija

Subota, 15.05.2021

Petnaesta po redu "Open IT" konferencija održaće se 15. i 16. maja na platformi 360 Connect. Teme su: IT trendovi, IT projektni menadžment, Cloud tehnologije, veštačka inteligencija i mašinsko učenje, biznis tehnologije, kao i game development. Tema konferencije je "Budi anomalija".

Pored radionica, organizatori dovode i veliki broj govornika, koji će podeliti svoje životne priče, i kako im je baš ta jedinstvenost u njima pomogla. U dva dana konferencije na jednom mestu okupljaju 300+ studenata i 40+ govornika iz 20+ kompanija.

Ukoliko želiš da budeš deo ove konferencije i otvoriš vrata svom uspehu, možeš da se prijaviš na sledećem linku.

Šta je Open IT?

Open IT je projekat AIESEC organizacije i nastao je sa idejom da pomogne mladim IT studentima u njihovom sledećem koraku. Već 15 godina pomažu studentima da razviju svoj potencijal, tako što im daju priliku da otkriju svoju strast u različitim sferama IT-ja, saznaju o najnovijim tehnologijama, upoznaju se sa ponudom praksi/poslova, i čuju priče najuspešnijih ličnosti i kompanija.

O AIESEC-u

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 110 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću omladinsku organizaciju vođenu od strane mladih. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

 


(3 osobe su glasale, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


1 komentar

  1. Andrej
    Andrej maj 13, 2021 u 20:22 · Odgovori

    Stundent sam druge godine na ITS visokoj skoli za IT, smer racunarska multimedija. Prvi put prisustvujem open IT-u i zelim da prosirim svoje znanje. Zanima me gaming.

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška