image-slide2
Dešavanja

Optimizacija veb aplikacija: Đavo se krije u detaljima

Četvrtak, 07.11.2019 u 18h

Događaj će biti održan u četvrtak, 7. novembra, od 18 časova u Startit Centru Novi Sad.

Rastuća brzina interneta i procesorske moći uređaja pomoću kojih se pristupa internet sadržajima dovodi i do rastućih očekivanja korisnika. Visoke performanse veb aplikacija postaju jedan od ključnih zahteva za front-end developere.

Kako aplikacije postaju sve veće i složenije, postizanje visoke brzine i funkcionalnosti takođe postaje sve komplikovanije.

Na ovom događaju govoriće Igor Šćekić, senior front-end developer i technical team lead u novosadskoj IT kompaniji Execom. Predmet Igorovog izlaganja biće različiti načini na koje developeri, ponekad i nesvesno, usporavaju svoju aplikaciju i koraci koji se mogu preduzeti da bi se ove greške izbegle.

Nakon Igorovog izlaganja, posetioci će moći da postave pitanja i uključe se u diskusiju na ovu temu, bilo kroz formalni „pitanja i odgovori” deo ili kroz neformalno druženje.

Događaj je usmeren prvenstveno ka osobama koje se bave razvojem veb aplikacija, tj. front-end programiranjem. Predavanje može biti korisno i početnicima koji žele da se upoznaju sa dobrim praksama razvoja aplikacija, kao i iskusnijim programerima koji se sami sučeljavaju sa izazovima optimizacije.

Prisustvo na događaju je besplatno, ali je prijava neophodna putem sledećeg linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija