Optimizacija veb aplikacija: Đavo se krije u detaljima

Optimizacija veb aplikacija: Đavo se krije u detaljima

Događaj će biti održan u četvrtak, 7. novembra, od 18 časova u Startit Centru Novi Sad.

Rastuća brzina interneta i procesorske moći uređaja pomoću kojih se pristupa internet sadržajima dovodi i do rastućih očekivanja korisnika. Visoke performanse veb aplikacija postaju jedan od ključnih zahteva za front-end developere.

Kako aplikacije postaju sve veće i složenije, postizanje visoke brzine i funkcionalnosti takođe postaje sve komplikovanije.

Na ovom događaju govoriće Igor Šćekić, senior front-end developer i technical team lead u novosadskoj IT kompaniji Execom. Predmet Igorovog izlaganja biće različiti načini na koje developeri, ponekad i nesvesno, usporavaju svoju aplikaciju i koraci koji se mogu preduzeti da bi se ove greške izbegle.

Nakon Igorovog izlaganja, posetioci će moći da postave pitanja i uključe se u diskusiju na ovu temu, bilo kroz formalni „pitanja i odgovori” deo ili kroz neformalno druženje.

Događaj je usmeren prvenstveno ka osobama koje se bave razvojem veb aplikacija, tj. front-end programiranjem. Predavanje može biti korisno i početnicima koji žele da se upoznaju sa dobrim praksama razvoja aplikacija, kao i iskusnijim programerima koji se sami sučeljavaju sa izazovima optimizacije.

Prisustvo na događaju je besplatno, ali je prijava neophodna putem sledećeg linka.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija