Osnove Pythona i upotreba u bioinformatici
Dešavanja

Osnove Pythona i upotreba u bioinformatici

Utorak, 21.02.2017 u 18:00

Dva meetupa u organizaciji Seven Bridgesa održaće se u Beogradu 21. februara i u Novom Sadu 22. februara. Oba događaja imaju isto startno vreme, u 18 časova. Fokus ovih događaja je širenje znanja o mogućnostima programskog jezika Python.

Python je poslednjih godina rangiran među pet najkorišćenijih programskih jezika. Zahvaljujući njegovoj prilagodljivosti, može da se koristi u različitim scenarijima, od web razvoja do statistike i scriptinga, a često služi i kao “lepak” koji povezuje sisteme pisane u drugim programskim jezicima. Neke od najvećih tehnoloških kompanija danas koriste Python za svoje produkcijske servise koji imaju ogroman saobraćaj.

Seven Bridges će tokom februara i marta s ciljem širenja znanja o mogućnostima ovog programskog jezika organizovati dva meetupa u Beogradu i Novom Sadu, kao i sedmonedeljnu radionicu o Pythonu.

Prvi meetup, 21. februara od 18č održaće se u prostorijama Seven Bridgesa, a dan kasnije u isto vreme meetup se održava u Startit Centru u Novom Sadu.

Oba događaja će biti fokusirana na dve teme, prva će pokriti kratak uvod u Python i njegovu upotrebu u Seven Bridgesu, dok će se druga ticati upotrebe Pythona u bioinformatici. Predavači su Jovan Čejović i Fabian Zimmer.

Više informacija o temama i predavačima možete pronaći na ovom linku — iako je ulazak besplatan, prijavljivanje je obavezno:

Ovde se možete prijaviti za meetup u Beogradu.

Ovde se možete prijaviti za meetup u Novom Sadu.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška