Pioneers of the Balkans startup takmičenje
Dešavanja

Pioneers of the Balkans startup takmičenje

Utorak, 11.08.2015 u 17:00
Pioneers of the Balkans i Belgrade Venture Forum zajednički objavljuju početak najvećeg startup pitching takmičenja u regionu. Pozivamo vas da dođete danas, 11. avgusta u 17h u KC Grad (Braće Krsmanović 4) na prvo okupljanje u Beogradu.

Pioneers of the Balkans je jedinstveni program koji ima za cilj da pokrene, probudi, i pomogne lokalnim startup zajednicama na celom Balkanu. Svi učesnici ovog jedinstvenog pitch takmičenja će dobiti brojne edukativne materijale, pitch training, pristup konferencijama, direktan kontakt sa brojnim loklanim i stranim investitorima, kao i šansu da se bore za 200.000 EUR investicija koje su partneri Pioneers of Balkans spremili za najbolji startup iz regiona.
Belgrade Venture Forum je najveći forum investicija i inovacija na Balkanu, koji će se od 12. do 14. novembra održati četvrtu godinu za redom, ovog puta u hotelu Crowne Plaza. Uz prisustvo preko 300 regionalnih startapa i preko 50 investitora tokom trodnevne konferencije i pitching takmičenja, BgVF2015 će biti najveće okupljanje preduzetnika, inovatora i investitora ikada organizovano u ovom regionu.

Svako je pozvan da se prijavi i učestvuje, sve što vam je potrebno je malo preduzetničkog duha i volje.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška