07.10.2020. ·
2 min
· [ Vreme: sreda, 07.10.2020. ]

Počeo jedanaesti Regionalni sajam poslova!

HelloWorld
0
Počeo jedanaesti Regionalni sajam poslova!

Danas, 7.oktobra počeo je jedanaesti Regionalni sajam poslova!

Ako već niste, sada je pravo vreme da spremite svoje biografije (CV) i da potražite šansu na najvećem Regionalnom online sajmu zapošljavanja! Bilo da ste u potrazi za prvim poslom ili razmišljate o tome da je vreme za promenu posla, online sajam je pravo mesto za vas!

Regionalni sajam zapošljavanja odžava se jedanaestu godinu zaredom, u periodu od 7. do 14. oktobra. Svake godine, sajam se realizuje u saradnji sajtova Poslovi.infostud.comMoj-posao.net iz Hrvatske, MojPosao.ba iz Bosne i Hercegovine i makedonskog sajta Vratobuvanje.com.mk, a od ove godine pridružile su nam se i kolege sa sajta Deloglasnik.si iz Slovenije, a to je još jedan od razloga zbog čega ovaj događaj sa pravom nosi titulu najvećeg regionalnog online sajma zapošljavanja.

Na sajmu će biti dostupno više od 30 kompanija koje traže nove zaposlene, a čeka vas i više od 300 oglasa za posao iz oblasti:

• IT

• Trgovina

• Proizvodnja

• Obrazovanje

Poseta online sajmu poslova ne donosi samo šansu da pronađete radno mesto i svog novog poslodavca, već vas čeka i dosta zanimljivog sadržaja. Kao i prethodnih godina, tako i ove, očekuje vas igrica “Lov na blago”. Lov na blago je igra u kojoj su dobrodošli svi. Cilj igre je da posetite što više štandova u sva četiri paviljona, kada naiđete na nagradnu ikonicu, treba da je „uhvatite“, zatim kliknete na nju i upišete se za učešće u nagradnom izvlačenju. Možete osvojiti mobilni telefon Huawei P40 Lite ili 1 od 10 Poslovi Infostud poklon paketa.

Osim toga, kao i prethodnih godina i ove vas očekuje chat opcija. To znači da imate mogućnost da pitate sve ono šta vas je zanimalo o jednoj kompaniji, a do sada niste imali koga.

S obzirom na pandemiju virusa COVID-19. ove godine umesto standardnih događaja organizujemo za vas i dva Webinara. Prvi, IT webinar, pod nazivom „IT ČAJANKA Vol.4“ biće održan 8.10. od 18 časova, a ovoga puta na panelu govoriće isključivo ljudi iz struke, odnosno IT industrije. Drugi webinar, pod nazivom „Stalno konkurišem a niko me ne zove“ predviđen je za 13.10. od 18 časova i na njemu će učestvovati predstavnici sektora ljudskih resursa i odgovarati na sva vaša pitanja.

Na ovogodišnjem onliene Regionalnom sajmu zapošljavanja poslodavci koji traže pojačanje za svoje timove u Srbiji su: Ximedes, Mercator-S, Perficient, Neoplanta, Pool4Tool (JAGGER), Univerexport, Gebruder Weiss, Delhaize , JYSK, Transcom, Milšped, IKEA, CCBill, Logik poslovni softver, Tehnomanija, Roaming Networks, Telekom Srbija, Robert Bosch, Adria Media Group d.o.o., Exciting, Emerson Croft, Phoenix Pharma (Benu apoteke), BizLink, BAT, Atos IT, Patent Co. i FIS.

Sajam posetite OVDE!

Oceni tekst

5
3 glasa
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja