image-slide2
Dešavanja

Poreklo agilnih metodologija i uticaj na digitalnu transformaciju

Prirodan evolutivni korak nakon “Waterfall” pristupa i ZAŠTO tako mislimo? Iskoristite priliku i 18. septembra u 18 časova u ICT Hub Playground možete diskutovali o prirodnom koraku u razvoju projektnog menadžmenta.

Kako vi to vidite i da li mislite da se agilni pristup u to uklapa? Na koji način se ‘agile backlog’ može porediti sa funkcionalnom specifikacijom proizvoda? Kakva je uloga PO/Proxy PO/BA definisana prema ‘Scrum’ pristupu? Šta je doprinelo okretanju agilnim metodologijama? Kako agilni pristup oblikuje povezanost između IT i drugih industrija?

Pozvani su svi studenti, stručnjaci i entuzijasti u ovoj oblasti, ali i drugi koji bi voleli da čuju nešto više na ovu temu i učestvuju u diskusiji, deleći sa ostalima svoje utiske, nalaze iz ove oblasti, iskustva i ideje.

Marko Potkonjak, Senior Business Analyst u kompaniji Endava će sa zadovoljstvom pričati na ovu temu. Za sebe kaže da je izuzetno strastven u oblasti analitike, upravljanja projektima i proizvodima. Započeo je karijeru kao inženjer obezbeđenja kvaliteta i na svom putu do iskusnog business analyst-a i product owner-a, našao se u rolama pre sales-a i support inženjera. Pripada generaciji inženjera koji su okruženi agilnim metodologijama od početka razvoja svoje profesionalne karijere.

Događaj je besplatan, a Vaše prisustvo možete potvrditi popunjavanjem kratke forme, koja se nalazi na linku.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 1)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija